Znane podrobnosti tragične nesreče, nekdanji zvezdnik Arsenala pred dnevi z ženo praznoval obletnico

A.L.
03.06.2019 16:28

"Vzel si mi željo do življenja. Danes se moram posloviti od tebe, a nimam moči," je na družbenem omrežju zapisala žena pokojnega nogometaša.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanji nogometni zvezdnik Jose Antonio Reyes je minulo soboto dopoldne izgubil življenje v tragični prometni nesreči. El Mundo Deportivo je sedaj objavil podrobnosti nesreče, ki izhajajo iz policijskega poročila. Reyes je v času nesreče upravljal vozilo mercedes Brabus S550 in tik pred nesrečo pospešil na 237 kilometrov na uro. Pri tej hitrosti je nogometaš izgubil oblast nad vozilom, trčil v zaščitno ogrado, nato pa je na vozilu počila še pnevmatika, zaradi česar je Reyes povsem izgubil oblast nad vozilom.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx9aZYWiYLu/{/instagram}
Vozilo je odneslo čez dva prometna pasova, udarilo v betonsko ogrado, se ob tem obrnilo in zažgalo. Reyes in eden od sopotnikov, njegov sorodnik, sta umrla na kraju nesreče, tretjo osebo so s hudimi poškodbami odpeljali v bolnišnico.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxGXJvuBQOw/{/instagram}
Sicer pa je nogometaš za sabo pustil ženo in tri otroke. Z ženo Noelio sta pred dnevi praznovala obletnico njune ljubezni, na družbenih omrežjih sta si ob tej priložnosti namenila nekaj ljubečih besed. Le nekaj dni kasneje je Reyes umrl v tragični prometni nesreči, Noelia pa se mu je poklonila tudi z ganljivim zapisom na Instagramu. "Ljubezen mojega življenja, ne morem prenesti bolečine, da si nas pustil same. Vzel si mi željo do življenja. Danes se moram posloviti od tebe, a nimam moči. Vem, da se bomo kmalu videli. Za vedno bomo skupaj," je zapisala pod posnetkom, na katerem se nogometaš igra z njunima hčerkama.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Br01yQVB-VB/{/instagram}
V komentarju se je oglasila tudi  Raquel Mauri, soproga hrvaškega nogometaša Ivana Rakitića. Ta je Noelii namenila nekaj sočutnih besed. "Pošiljam ti vso svojo energijo. Vem, da je težko, a vem tudi, da si hrabra in močna, zato vam bo uspelo," je zapisala med drugim.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bp0VHXphUf7/{/instagram}
Reyes je nogometno kariero začel pri Sevilli, s 16 leti je postal najmlajši nogometaš, ki je nastopil za člansko ekipo. Leta 2004 je Reyes začel igrati za londonski Arsenal. Igralca so kasneje posodili tudi v španski Real Madrid, tam pa je dosegel odločilni zadetek za naslov španskih prvakov. Španec je zaigral tudi za Atletico Madrid, Sevillo, Extremaduro in Espanyol. V svoji karieri je s klubi dosegel velike uspehe.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkSiodpnvdz/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta