Novi stari festival v Trnovem

pv
01.08.2019 13:59

28. na isti lokaciji, z novimi akterji in (dostopno) vstopnino

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ko je bil še Trnfest ...  
Arhiv Trnfesta

Poslopje v Karunovi ulici v Ljubljani z nekoč prireditvenimi prostori KUD-a France Prešeren zdaj zapolnjuje Center slovanskih kultur (CSK) France Prešeren. In ta je sklenil, da bo obranil tradicijo najbolj množične prireditve, ki je na tej lokaciji 27 let zapolnjevala avguste v mestu - Trnfesta. Ampak vseeno začel na novo.
Brez, kot pravi Iztok Kurnik, programski vodja Centra slovanskih kultur (CSK), "slabe volje okrog zadnjega, vedno zadnjega, vsako leto zadnjega Trnfesta". Odločili so se, da bodo "na lep način pozabili na staro ime", okrog katerega da so se pojavljale zamere in tudi finančna izguba. Trnfest je postal Trnovfest oziroma TrNOVfest in se bo začel nocoj s koncertom skupin Hamo & Tribut To Love ter Buržuazija. Koncerti bodo skoraj vsak večer do konca meseca, ne bodo pa brezplačni, kot so bili trnfestovski. Dnevna vstopnica (ob večernem koncertu še dnevne prireditve in pokoncertno klubsko druženje) stane pet evrov, tedenska 25 in mesečna 90 evrov.
Med drugim bodo na trnovskem odru do konca avgusta nastopili Rambo Amadeus, Bohem, Moonlight Sky, Zabranjeno pušenje, Noctiferia, Nipke in N'toko, Soul Fingers in Zaklonišče prepeva, za konec, 31. avgusta, pa še skupini Tabu in Traffic Religion.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta