(FOTO) Nešteti odtenki rožnate in kako jih uporabiti v stanovanju

Jasna Marin Jasna Marin
28.07.2022 04:00

Rožnati ali roza odtenki letos prevladujejo na modnih pistah in so priljubljeni tudi v svetu notranjega opremljanja. Ta nežna barva najbrž ne bo šla tako kmalu iz mode.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Wallsauce.com

Zdi se, da je ta nežna barva vsestranska in jo je mogoče prilagoditi skoraj vsakemu osebnemu slogu. Zato ne glede na to, ali imate raje bolj nežen, pudrast odtenek, ali ciklamnega, z rožnato barvo lahko vidno popestrite ambient.

Mineheart
Norsu Interiors
Poster Store

Barva upanja in intime

Čeprav rožnata izhaja iz rdeče, ki je barva življenjske energije in strasti, jo bela umiri in naredi bolj intimno. Rdeča ustvarja občutek vročine, zato ni primerna za v poletju razgreta stanovanja. Tudi na vrtu je rdeča lahko privlačna in poskrbi za razgibanost vrta, vendar je kot komplementarna zeleni najbolj vpadljiva, zato ni dobro pretiravati z njo.

Woodchip And Magnolia
Feathr
Olenka Design

Kdor želi v svoje življenje in stanovanje priklicati več nežnosti in pozitivnosti, naj uporabi opremo in elemente v rožnatih odtenkih. V psihologiji barv je rožnata barva upanja, ki navdihuje s toplino in pomirja čustva. Pomaga odpraviti žalost in nemir.

Wallsauce.com
Original Style
Lime Lace

V stanovanju jo kombiniramo z drugimi barvami

Rožnata barva se lepo ujema z belo, sivo, lila in rdečo. V kombinaciji s temnejšimi barvami, denimo temno modro, temno zeleno, sivo in črno, dobi rožnata večjo moč in prefinjenost.

Desenio
Original Style
Block Design

Darila in cvetlice v nežnem odtenku

Če podarjate kaj v rožnati barvi, to ponazarja nežna čustva in prijateljstvo. Podarjeno rožnato cvetlico povezujemo z višjo ljubeznijo in naklonjenostjo.

Woodchip And Magnolia
Original Style
Woodchip And Magnolia
Woodchip And Magnolia
Wallsauce.com
Norsu Interiors
French Bedroom
Poster Store
Norsu Interiors
Porcelain Superstoreporcelain Superstore
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta