180 brezplačnih parkirišč za obiskovalce Čarobnega Maribora. Kje boste lahko parkirali?

MBK
02.12.2022 14:40

Dve veliki parkirišči v središču mesta sta na voljo v decembru

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Parkirišče ob občini za 75 avtomobilov.
Saso Bizjak

Sinoči so v Mariboru prižgali praznične luči, zavrteli panoramsko kolo in začeli s programom Čarobnega Maribora, kar je v mestno središče privabilo množico obiskovalcev. Ker bo zaradi veselega decembra večji obisk tudi v prihodnjih tednih, je Mestna občina Maribor v sodelovanju z Mestnimi nepremičninami v središču mesta zagotovila 180 brezplačnih parkirnih mest, ki bodo obiskovalcem v decembru na voljo od petka popoldan do nedelje zvečer. "Da bodo večerni sprehodi in obisk mesta čez vikend še bolj prijetni in brezskrbni," so pojasnili. 

75 parkirnih mest je tako na voljo od 15. ure v petek do 24. ure v nedeljo na gramoznem parkirišču ob stavbi mariborske občine (Razlagova ulica), nasproti Trga generala Maistra. Še 105 parkirišč pa od 18. ure v petek do 22. ure v nedeljo na Smetanovi ulici 24, na križišču s Prežihovo ulico, nasproti Tehniških fakultet.  

Celoten program Čarobnega Maribora si lahko ogledate TUKAJ.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta