26. mednarodni festival kreativnosti Zlati boben bo letos zadonel v ritmu sprememb

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
07.10.2019 09:52

Že 26. mednarodni festival kreativnosti Zlati boben bo pod sloganom Kreativnost poganja spremembe (Creativity 4 Change), s katerim pozornost usmerja k oglaševanju za boljši jutri, letos potekal med 17. in 18. oktobrom v portoroškem Hotelu Slovenija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ziga Intihar

Kongresni program tokrat usmerjen v opolnomočenje kreativnega razmišljanja

Glavni govornik bo eden izmed najbolj poznanih modernih filozofov, Slavoj Žižek, pridružili pa se mu bodo še številni drugi izjemni govorci. Festival bo tekom dveh dni na dveh odrih gostil nekaj manj kot 40 mednarodnih govorcev, ki se bodo osredotočili na pozitivne spremembe na mnogih različnih področjih, na katerih delujejo, in so pomembne, da lahko začnemo usmerjati našo pozornost k oglaševanju za boljši jutri.
Bobnarji bodo lahko prisluhnili Andrei Henao, direktorici 360 Agency Berlin in 360 Agency Europe, prve trajnostno usmerjene oglaševalske agencije, ki po vsem svetu podpira izključno trajnostno naravnane blagovne znamke. Na filmskem festivalu Sundance nagrajeni poljski režiser Michał Marczak je sodeloval z blagovnimi znamkami kot so Sprite, Ikea, Johnnie Walker in Coca-Cola, pa tudi z glasbeniki kot so Tom Yorke in Radiohead. Spregovoril bo o svojih izkušnjah s filmom, glasbenimi videi in industrijo oglasov, začinjenimi z anekdotami o delu z velikimi imeni. Profesor Bogdan Draganski z Univerzitetne bolnišnice v Lozani deluje kot direktor Neuroimaging Laba LREN na Univerzi v Lozani v Švici, kjer je dejaven na področju zdravja in bolezni možganov, na Zlatem bobnu pa bo poskusil pojasniti kreativnost z nevroznanstvenega vidika.

Arhiv Naročnika

Poleg bogatega kongresnega programa poskrbljeno tudi za živahno družabno dogajanje

Poleg bogatega kongresnega in tekmovalnega programa, bo festival poskrbel tudi za pestro družabno dogajanje tako v Piranu kot v Portorožu, ki ga bo zaokrožila petkova slavnostna prireditev z razkritjem zmagovalcev tekmovalnega programa.
V sodelovanju z Mastercard® bo  Zlati boben sicer letos že drugič brezgotovinski. Vsem udeležencem, ki svojo prijavnino poravnajo s kartico Mastercard, omogoča še ugodnejšo prijavo, številne brezgotovinske ponudbe in doživetja pa bo nudil tudi tekom festivala.
Več o festivalu Zlati boben: https://goldendrum.com/si/
Več o možnostih udeležbe: https://goldendrum.com/si/delegates/delegates-fees-payment

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.