Arriva poziva k nakupu preko spleta

Igor Selan Igor Selan
18.09.2019 17:33

Medkrajevni avtobusni prevoznik Arriva v soboto, 21. septembra, začne predprodajo subvencioniranih vozovnic za študente za študijsko leto 2019/20 in prodajo mesečnih subvencioniranih vozovnic za dijake za mesec oktober.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Medkrajevni avtobusni prevoznik Arriva v soboto, 21. septembra, začne predprodajo subvencioniranih vozovnic za študente za študijsko leto 2019/20 in prodajo mesečnih subvencioniranih vozovnic za dijake za mesec oktober. Cene vozovnic ostajajo enake lanskim, upravičenci pa jih lahko uporabljajo za prevoz z medkrajevnimi avtobusi vseh prevoznikov, vlaki in tudi z mestnimi avtobusi v Mariboru, Ljubljani in na Jesenicah.
Kot še sporočajo iz Arrive, študentom in dijakom omogočajo, da ves postopek nakupa opravijo po spletu ter se tako izognejo morebitni gneči na prodajnih mestih. Za spletni nakup je potrebno veljavno digitalno potrdilo, registracija, oddaja e-vloge in nakup pa se opravijo na povezavi www.ijpp.arriva.si.
Študenti morajo pred prvim nakupom prek portala eUprava ali na katerem od prodajnih mest Arrive oddati vlogo za izdajo subvencionirane vozovnice. Ko je vloga odobrena, lahko na spletni strani Arrive podaljšajo veljavnost obstoječe kartice ter opravijo nakup vozovnice. Nakup je možen tudi na prodajnih mestih skupine Arriva Slovenija v Mariboru, na Ptuju, v Slovenski Bistrici, Lovrencu na Pohorju in Gornji Radgoni, kjer mladim tudi svetujejo in pomagajo pri pridobitvi subvencioniranih vozovnic.
Subvencioniranega vozovnica pripada vsem dijakom, študentom in udeležencem izobraževanja odraslih, ki imajo bivališče najmanj dva kilometra oddaljeno od kraja izobraževanja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta