ASK Branik z novim predsednikom želi postati prva in edina izbira med smučarji

Barbara Bradač Barbara Bradač
29.11.2018 19:10

Na nocojšnji izredni skupščini Alpskega smučarskega kluba Branik je novi predsednik soglasno postal Gregor Lednik, zamenjal je Boštjana Tancerja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Lednik, naslednik Boštjana Tancerja, bo branikovce vodil dve leti.
Igor Napast

Po slabih petih letih se je s položaja predsednika Alpskega smučarskega kluba Branik predčasno poslovil Boštjan Tancer, kot pravi, iz osebnih in poslovnih razlogov. Na nocojsnji izredni skupščini kluba so člani njegov odstop potrdili in tudi soglasno izvolili novega predsednika kluba Gregorja Lednika, direktorja področja tržnega komuniciranja pri Zavarovalnici Sava, ki ga je predlagal upravni odbor kluba. Lednik bo od 1. decembra naprej vodil branikovce naslednji dve leti, in kot je povedal v nagovoru članom skupščine, bo nadaljeval začeto delo in postavljene smernice: "Ob tem bomo dodali nekatere močne poudarke, saj si vsi želimo, da ASK Branik ponovno postane zavidanja vredna športna znamka, v regiji in širši okolici pa prva in edina izbira med smučarji." To pa jim lahko uspe le z veliko komunikacije in povezovanja vseh, ki delujejo na Mariborskem Pohorju, pravi Lednik, ki ob tekmovalnem pogonu in Alpski šoli smučanja ne more mimo organizacije prireditev. V prvi vrsti tekmovanja Zlata lisica, ki bo prihodnje leto februarja, nato pa tudi tekmovanja Little Fox, tekmovanja za najmlajše, ki se je v dveh letih organizacije ASK Branik zasidralo na športni zemljevid v Evropi. "Z zagnanostjo in elanom, ki ga imamo vsi v vodstvu kluba, bomo poskrbeli, da bo ASK Branik v vseh pogledih postal najboljša športna znamka v regiji. Izzivov nam ne manjka, prav tako ne energije za uresničevanje teh izzivov," je sklenil Lednik. Sicer pa je ASK Branik lani izkazal 1,4 milijona evrov prihodkov in dobiček v višini 3461 evrov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta