Bolničarje in negovalce potrebujejo v vseh domovih starejših, v Novi KBM zaposlijo revizorja, v TEDi poslovodjo

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
03.10.2019 13:55

Iščete novo službo? Preverite, kaj smo ta teden našli med zaposlitvenimi oglasi v Mariboru in okolici

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Grosman

Nova KBM zaposli revizorja

Če bi vas veselilo delo notranjega revizorja v banki, imajo za vas prosto delovno mesto v Novi KBM. Kaj vam ponujajo? Zaposlitev za nedoločen čas, premični delovni čas, z možnostjo izbire prihoda in odhoda ter dodatno nagrajevanje za delovno uspešnost. Prijavo z življenjepisom je treba poslati do 14. oktobra. O tem, kakšno izobrazbo pričakujejo od kandidatov in katera druga znanja so še obvezna ter katere bodo vaše delovne naloge, najdete več na spletni strani.

V Zavarovalnici Triglav delo za samostojnega komercialista

Zavarovalnica Triglav v Mariboru zaposli samostojnega zavarovalnega komercialista. Zaposlitev je za nedoločen čas, od kandidatov pa zahtevajo, da imajo vsak visokošolsko izobrazbo ekonomske ali druge smeri, dovoljenje AZN za opravljanje zavarovalnih poslov, vozniški izpit in dobro znanje vsaj enega tujega jezika. Prijave lahko pošljete še do ponedeljka, 7. oktobra, več informacij najdete na spletnem portalu.

Bi bili poslovodja v trgovini TEDi?

V mariborski poslovalnici TEDi iščejo poslovodjo. Vaša naloge bodo: vodenje in organizacija delovnih procesov v prodajalni, skrb za urejeno trgovino, motivacija sodelavcev in reševanje reklamacij. Od vas pričakujejo ustrezno izobrazbo in izkušnje v prodaji. Prijavo lahko oddate do 15. oktobra, naslov in več informacij o podjetju najdete tukaj.

Bolničarji negovalci med najbolj iskanimi

Na spletni strani zavoda za zaposlovanje najdete več prostih delovnih mest za bolničarje negovalce. Potrebujejo jih v domu starejših na Teznem, v domu Idila, v Domu dr. Jožeta Potrča v Poljčanah, v Domu pod gorco in v Sončnem domu. Več podrobnosti o prostih delovnih mestih najdete na spletni strani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta