Danes skoki z Glavnega mostu

mbk
09.07.2022 02:23

Deset skakalcev iz petih držav bo danes skočilo v Dravo z Glavnega mostu. Skok na glavo, pri tem pa še lastovka, dvojni salto z vijakom in še veliko več...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Športno društvo Adrenalin K. O. organizira 22. tradicionalno mednarodno tekmo v akrobatskih skokih z Glavnega mostu. Dogodek bo danes, v soboto, z začetkom ob 16. uri. Napovedani so tekmovalci iz Nemčije, Srbije, Danske, Avstrije in Slovenije, ki bodo v sedem metrov globoko Dravo skakali z višine 15 metrov v treh serijah. Preizkusili se bodo v skokih na glavo in akrobatskih skokih. Skokov se zaradi varnosti udeležujejo samo profesionalni skakalci. Deset jih bo danes skočilo. Obiskovalci si lahko v uri in pol, kolikor bo načrtovano trajala tekma, z nabrežja reke Drave ogledajo dih jemajoče skoke. "Deset skakalcev iz petih držav bo zagotovo številne gledalce navdušilo s svojim pogumom in akrobatiko," je na prireditev povabil domačin Aleš Karničnik, tudi soorganizator skokov v Dravo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta