Del centra za socialno delo se seli v Gosposko ulico

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
25.02.2019 15:48

Petintrideset zaposlenih CSD Maribor se bo v središče mesta začelo seliti v četrtek, prvič pa bodo uporabnike sprejeli v ponedeljek, 4. marca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vhod v enoto CSD Maribor bo iz Gosposke ulice.
Igor Napast

Center za socialno delo Maribor, ki je bil največji v Sloveniji, se je ob lanski reorganizaciji 1. oktobra razdelil na dvoje, in sicer na enoto Tezno in enoto Center. Zdaj se bo slednja preselila z Zagrebške ceste 72 v središče mesta, in sicer v Gosposko ulico 23.
"Sedež javnega zavoda CSD Maribor z vodstvom, skupnimi splošnimi in strokovnimi službami ter enota Tezno bosta ostala še naprej na Zagrebški cesti 72. Vse druge enote, Lenart, Pesnica, Slovenska Bistrica in Ruše, pa ostajajo na svojih dosedanjih lokacijah," je povedala vršilka dolžnosti direktorja CSD Maribor Marijana Bravc.
Prostore za novo enoto je ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti najelo, lastnica Melita Točaj pa je prvo in drugo nadstropje stavbe preuredila tako, da bodo dostopni tudi invalidom. Vhod bo iz Gosposke ulice. Na novi lokaciji bo 35 zaposlenih pokrivalo dobro polovico mesta Maribor, in sicer mestne četrti in krajevne skupnosti Ivana Cankarja, Koroška vrata, Center, Tabor, Nova vas, Magdalena, Studenci, Radvanje, Pekre, Limbuš, Bresternica - Gaj, Kamnica, Malečnik - Ruperče ter del Pesnice. Zaposleni se bodo v središče mesta začeli seliti ta četrtek, prvič pa bodo uporabnike sprejeli v ponedeljek, 4. marca.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta