Delo za arhitekta, iščejo gasilca, programskemu inženirju pa ponujajo 45.000 evrov

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
04.04.2019 10:48

Katera zanimiva delovna mesta smo ta teden našli med zaposlitvenimi oglasi za Mariborčane? Poglejte in preverite, morda najdete novo priložnost tudi zase

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Za Nd

Nova KBM išče analitika

Si želite novih kariernih izzivov v eni izmed bank na področju upravljanja tveganj? V Novi KBM za nedoločen čas, s štirimesečnim poskusnim delom, zaposlijo samostojnega analitika, ki bo delal na področju sanacije in reševanja bank. Zahtevana je vsaj VI. stopnja izobrazbe, zaželjena pa je VII. stopnja. Pednost bodo imeli kandidati z delovnimi izkušnjami v bančništvu. Med pogoji je tudi znanje angleškega jezika na višjem nivoju. Med ugodnostmi pa novi sodelvki ali sodelavcu ponujajo tudi možnost vključitve v kolektivno nezgodno zavarovanje in ob plači dodatke za uspešnost ter fleksibilen delovni čas. Več informacij o tem kaj naj bi delali na novem delovnem mestu in kam lahko pošljete prijavo, do vključno 11. aprila, najdete tukaj.

Bi opravljali delo fizioterapevta na domu?

Podjetje Therapia d.o.o. je prvo fizioterapevtsko podjetje v Sloveniji, ki se je specializiralo za fizioterapijo na domu. Za svoje, pretežno starejše stranke, so razvili posebno tehniko fizioterapije, s katero so zelo uspešni pri ponovni vzpostavitvi kvalitetne hoje. To tehniko brezplačno naučijo svoje fizioterapevte. V Mariboru in Slovenski Bistrici, pa tudi v Ljubljani, Domžalah, Kranju in Kopru zaposlijo nove sodelavce. Pogoj je končana vsaj višja fizioterapevtska šola in vozniški izpit, ponujajo zaposlitev za nedoločen čas in tudi sodelovanje preko s.p. z možnostjo zaslužka do 4000 evrov mesečno in petletno pogodbo o sodelovanju. Več podrobnosti o delu in naslov na katerega lahko pošljete svoj življenjepis, najdete na spletni strani.

Programskemu inženirju ponujajo 45.000 evrov

V avstrijskem podjetju Perform Group, ki ima 1500 zaposlenih po vsem svetu, zaposlijo programskega inženirja. Ponujajo minimalno letno plačo 45.000 evrov, sicer pa je zaslužek pri njih odvisen od vaših znanj in izkušenj. Imeli boste pet tednov dopusta in še vrsto drugih ugodnosti. O tem kaj boste delali in več o podjetju, najdete tukaj.

Na Ptuju imajo delo za arhitekta

V podjetju Arhi-biro, projektiranje in inženiring, za nedoločen čas zaposlijo arhitekta za izdelavo projektne dokumentacije in vodenje projektov. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo, pričakuje se tudi znanje angleškega in nemškega jezika ter da ima kandidat opravljen strokovni izpit na ZAPSU za pooblaščenega arhitekta ali da je maksimalno 6 mesecev pred opravljanjem strokovnega izpita. Prijave lahko pošljete najkasneje do 8. aprila, več o prostem delovnem mestu in plači, ki vam jo ponujajo, najdete na spletni strani.

Petrol zaposli gasilce

V podjetju Petrol zaposlijo gasilca. Kaj boste delali? Skrbeli za izvajanje predpisanih požarno-preventivnih ukrepov v Petrolovih skladiščih goriv v Račah in Serminu. Kandidati morajo imeti opravljen strokovni izpit za gasilca, V. stopnjo strokovne izobrazbe in opravljen preizkus psihofizičnih sposobnosti, zaželjene so tudi vsaj triletne delovne izkušnje. Z izbranimi kandidati bodo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s poskusno dobo 6 mesecev. Postopek zaposlovanja poteka ves čas razpisa, ki je odprt do 15. julija. Prijavo lahko oddate na spletni povezavi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta