Dve diplomirani medicinski sestri takoj zaposlijo v Mariboru, inženirju v Gradcu ponujajo 2979 evrov plače

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
11.07.2019 14:43

Preverili smo, katera prosta delovna mesta ta teden ponujajo v Mariboru in okolici. Poglejte, morda najdete novo službo!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Delo takoj za dve diplomirani medicinski sestri

V dispečerskem centru v Mariboru zaposlijo za nedoločen čas dve diplomirani medicinski sestri. Kaj pričakujejo od kandidatk ali kandidatov poleg zahtevane visokošolske izobrazbe? Da imajo veljavno licenco, opravljen tečaj temeljnih postopkov oživljanja, potrdilo o nekaznovanosti, za eno delovno mesto je zahtevano tudi znanje madžarskega jezika, za obe pa do 12 mesecev delovnih izkušenj v zdravstvu. Kaj bodo vaše naloge? Sprejemanje klicev z uporabo Slovenskega indeksa za nujno medicinsko pomoč in dajanje telefonskih nasvetov in navodil za nudenje prve pomoči. Prijave sprejemajo v kadrovski službi UKC Ljubljana do 17. julija, naslov najdete tukaj.

V Gradcu inženirju ponujajo 2979 evrov

V podjetju SSI Schäfer Solutions, ki se ukvarja z rešitvami v logistiki, zaposlijo DevOps sistemskega inženirja. Kandidati morajo imeti tehnično izobrazbo, večletne strokovne izkušnje, od njih pričakujejo tudi zelo dobro znanje angleškega jezika. In kaj nudijo? Osnovno plačo 2979 evrov na mesec, brezplačno parkirišče, prilagojen delovnik in subvencijo za kosilo ter še vrsto drugih ugodnosti. Podrobnejši opis delovnih nalog in naslov, kamor lahko pošljete prijavo, najdete na spletnem portalu.

V Maribora delo za vodjo gospodinjstva

Kadrovsko podjetje Trenkwalder išče vodjo gospodinjstva za podjetje v centru Maribora. Kandidati morajo imeti zaključeno vsaj IV. stopnjo izobrazbe, smer gostinstva ali turizma in najmanj 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih. Kaj ponujajo? Stimulativen osebni dohodek, izplačilo poslovne uspešnosti, samostojnost pri delu v svetlih in privlačno urejenih delovnih prostorih. Več podrobnosti o vaših delovnih nalogah in naslov, kamor lahko pošljete prijavo, najdete tukaj.

V Impolu zaposlijo metalurga

Če ste inžener metalurg ali strojnik in bi vas veselilo delo inženirja metalurških procesov, imajo prosto delovno mesto za vas v Impolu v Slovenski Bistrici. Poleg ustrezne izobrazbe od vas pričakujejo, da imate vsaj tri leta delovnih izkušenj in dobro znanje angleškega jezika. Zaposlitev je za nedoločen čas, imeli pa boste možnost delati tudi v tujini. Prijavo lahko pošljete do 23. julija, na naslov, ki ga najdete na spletni strani.

V hotelu Bau iščejo receptorja

V mariborskem hotelu Bau iščejo zanesljivega receptorja. Kaj pričakujejo od kandidatov? Aktivno znanje dveh tujih jezikov (nemško, angleško), nekaj izkušenj s področja dela v hotelski recepciji in strežbi. Receptorja želijo zaposliti čim prej, kot prednost mu ponujajo nestalen delovni urnik. Prijave lahko kandidati pošljejo do 3. avgusta preko spletnega portala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta