(FOTO) Božičkova šoferska karavana: "Biti od doma, bolita srce in duša"

Barbara Bradač Barbara Bradač
25.12.2018 11:09

Slovenski vozniki tovornjakov obdarujejo tiste voznike, ki so za božič obtičali na slovenskih počivališčih v naši zapori tovornega prometa čez praznične dni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Še svitati se ni začelo v današnjem mrzlem božičnem jutru, ko so se v Framu že zbrali t.i. šoferski božički. Rdeči kombi polepljen z logotipi donatorjev in napisom Božičkova šoferska karavana, je bilo nemogoče zgrešiti. Do vrha je bil poln darilnih vrečk, v katerih so se skrivali domači keksi, jogurt, pašteta, bonboni mandarina in voda ter še kakšna malenkost.
Sindikat poklicnih voznikov Slovenije je že peto leto zapored pripravil Božičko šofersko karavano, ki je pot začela v Framu, nato pa jo nadaljevala po slovenskem avtocestnem križu, da obdaruje voznike, ki so čez praznike obtičali pri nas. Danes in jutri med 8. in 21. uro namreč velja omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 ton.

Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta