Gostilna Beno išče kuharja in natakarja, Pošta Slovenije revizorja, podjetje Competo vodjo prodaje montažnih hiš na Štajerskem

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
14.05.2020 07:00

Iščete novo službo? Preverite, kje jo lahko dobite v Mariboru in Štajerskem! Izbrali smo nekaj zanimivih zaposlitvenih oglasov, ki so jih ta teden objavili delodajalci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Mestna občina Maribor ima delo za strokovnega sodelavca

Mestna občina Maribor ima objavljen razpis za prosto delovno mesto strokovnega svetovalca v uradu za komunalo, promet in prostor. Pričakujejo, da imate visokošolsko izobrazbo, prednost pri izbiri bodo imeli kandidati s strokovno izobrazbo s področja gradbeništva ali varstva okolja. Zaželeno je, da prijava, ki jo je treba poslati do 22. maja, vsebuje tudi življenjepis,v katerem je treba poleg formalne izobrazbe navesti tudi druga znanja, izkušnje in veščine, ki ste si jih pridobili. Zaposlitev je za nedoločen čas, s trimesečnim poskusnim delom. Več informacij lahko dobite pri Nini Hernah Kajbič na telefonski številki: 02 2201 340 ali na elektronskem naslovu: mestna.obcina@maribor.si. Kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletni strani.

Mercator zaposli veš prodajalcev v Mariboru in Pesnici

Če vas veseli delo v trgovini, imajo v Mercatorju več prostih delovnih mest za prodajalce v Mariboru in Pesnici. Zaposlitev je za nedoločen čas, kandidati morajo imeti najmanj IV. stopnjo izobrazbe, zaželjene so tudi izkušnje z delom v trgovini. Kaj ponujajo? Redno plačilo in višji regres kot ga določa kolektivna pogodba za trgovino, vplačevanje dodatnega pokojninskega zavarovanja, variabilno nagrajevanje in možnost koriščenja počitniških kapacitet. Pogoj za sklenitev pogodbe o zaposlitvi je tudi potrdilo o nekaznovanosti. Prijave sprejemajo do jutri, 15. maja, preko spletnega portala Optius.

Iščejo vodjo prodaje montažnih hiš na Štajerskem

Podjetje Competo sodeluje s proizvajalcem in prodajalcem montažnih hiš. Za nedoločen čas zaposlijo vodjo prodaje. Kandidati morajo imeti zaključeno najmanj VI. stopnja izobrazbe gradbene ali ekonomske smeri, najmanj pet let delovnih izkušenj, smisel za vodenje in dobre komunikacijske sposobnosti, aktivno znanje tujega jezika (prednost nemščina) in vozniški izpit B kategorije. Delovno mesto je na Štajerskem, prijavo pa morate poslati do 29. maja. Več informacij na spletnem portalu MojeDelo. Imajo tudi prosto delovno mesto za komercialista in specialista v financah. Več informacij najdete tukaj.

Bi bili notranji revizor Pošte Slovenija?

Pošta Slovenije ima v Mariboru delo za strokovnega svetovalca - notranjega revizorja. Zaposlitev je za nedoločen čas. Kakšno izobrazbo in znanja pričakujejo od kandidatov? Zahteva se strokovna izobrazba univ. dipl. ekonomist oz. drugi ustrezni poklici visokošolskega izobraževanja druge stopnje. Najmanj dve leti delovnih izkušenj s področja dela v notranji reviziji. Pričakujejo tudi, da imate vozniški izpit, obvladujete tuj jezik in delo z računalniškimi programi. Kandidati morajo prijavo poslati po pošti, do vključno 19. maja, na naslov: POŠTA SLOVENIJE D.O.O., Slomškov trg 10, 2000 MARIBOR. Več o prostem delovnem mestu najdete na spletni strani.

Gostilna Beno zaposli kuharja in natakarja

Gostilna Beno v Staršah zaposli izkušenega kuharja in kuharskega pomočnika. Prosto imajo tudi delovno mesto v strežbi. Kaj ponujajo? Primerno in redno plačilo (za kuharja 8 evrov neto na uro/za kuharskega pomočnika po dogovoru). Delo v prijetnem okolju in dobri delovni pogoji. Zaposlitev za polni delovni čas, 2-izmenski urnik, 5-dnevni delovnik, vikendi in prazniki izmenično delovni, v dogovoru s sodelavci in nadrejenimi. Sodelavce potrebujemo za dolgoročno sodelovanje, zato ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, po uspešno prestani enomesečni poskusni dobi, lahko tudi preko s.p. oziroma druge oblike zaposlitve po dogovoru. Nudijo tudi možnost začasne nastanitve. K prijavi vabijo kandidate iz vseh slovenskih regij, ki bi bili pripravljeni zamenjati delovno okolje in se začasno preseliti. Svojo predstavitev pošljite po e-pošti na mail: beno.premzl@triera.net. Lahko tudi prejo portala MojeDelo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta