Katera so vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: Monterju dvigal ponujajo 2000 evrov plače

Tanja Fajnik Milakovič
26.11.2020 04:00
Sonček išče osebnega asistenta, v Fontani zaposlijo inženirja radiologije, DPD ponuja pogodbeno delo za dostavljavca paketov
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neznan

Monterju dvigal ponujajo 2000 evrov plače

Podjetje Cester inženiring, ki se ukvarja s projektiranjem, izdelavo, montažo in servisiranjem dvigal, zaposli v Mariboru monterja dvigal. Zaposlitev je za nedoločen čas, ponujajo 2000 evrov mesečne plače. Od kandidatov pričakujejo nižjo poklicno šolo, dve leti delovnih izkušenj, pripravljeni morajo biti na delo na višini in teren po celi Sloveniji, s tem da se bodo dnevno vračali domov. Vlogo je treba poslati do 20. decembra na e-naslov caster@caster.si, za razgovor pa lahko pokličete Leona Zupaniča na telefonsko številko 031 654 904. ​Več informacij na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Podjetje Piktronik ima delo za inženirja elektrotehnike

Podjetje Piktronik razvija in proizvaja opremo za električna plovila in vozila. V podjetju je zelo močna razvojno-raziskovalna skupina, katere jedro so štirje izkušeni doktorji znanosti. Imajo prosto delovno mesto za tehničnega asistenta. Zaposlitev je za nedoločen čas. Kandidati morajo imeti univerzitetno ali visokošolsko izobrazbo elektrotehnične smeri. Pogoj je tudi znanje nemškega in angleškega jezika. Prijave s kratkim življenjepisom pošljite na elektronski naslov lidija@piktronik.com. Več podrobnosti o prostem delovnem mestu na spletnem portalu MojeDelo.

V Fontani iščejo inženirja radiologije

V podjetju MTC Fontana za določen čas zaposlijo inženirja radiologije. Ponujajo mesečno plačilo od 1200 do 1500 evrov. Kaj bodo vaše delovne naloge? Načrtovanje in izvajanje procesa radiološke dejavnosti na diagnostičnem aparatu, priprava medikamentov in pribora za opravljanje preiskav, evidentiranje postopkov dejavnosti (obračun) ter vnos podatkov v računalniški sistem, organiziranje in spremljanje izvajanja predpisanih diagnostično-terapevtskih posegov, evidentiranje in naročanje popravil medicinske opreme v okviru radiološke dejavnosti po predhodnem dogovoru z namestnikom strokovnega direktorja ali nadrejenim. Prijavo lahko pošljete do 30. novembra preko spletnega portala Optius. Več informacij o tem, katere pogoje morajo izpolnjevati kandidati, najdete na spletni strani portala Optius

Sašo Bizjak

Sonček zaposli osebnega asistenta

Sonček, mariborsko društvo za cerebralno paralizo, zaposli za nedoločen čas osebnega asistenta. Od kandidatov pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo s področja socialnega dela. Izkušnje niso potrebne, pogoj pa je vozniški izpit. Pomoč osebam z gibalnimi in intelektualnimi ovirami vas mora veseliti, pričakujejo pa tudi zanesljivost in potrpežljivost pri opravljanju dela. Ponujajo mesečno plačilo 1043 evrov bruto, dodatke za posebne pogoje dela (nočno delo, delo ob nedeljah, praznikih, deljeno in popoldansko delo) in povračilo stroškov v zvezi z delom. Prijave sprejemajo še jutri, 27. novembra, na e-naslov drustvo@soncek-maribor.si. Podrobnejše informacije lahko dobite pri Lidiji Šestak Zorič, na telefonski številki 02 252 25 28 ali 070 989 736. Zaposlitveni oglas najdete tukaj.

DPD pogodbeno zaposli kurirja za dostavo paketov

V podjetju DPD pogodbeno zaposlijo voznika kurirja za dostavo paketov v okolici Maribora. Od kandidatov zahtevajo najnižjo potrebno izobrazbo II. stopnje, vozniški izpit B-kategorije, imeti pa morajo tudi svoj s.p. ali d.o.o. in lasten kombi. Prednost pri izbiri bodo imeli tisti, ki že imajo izkušnje z dostavo paketov. Če menite, da izpolnjujete pogoje in da ste pravi kandidat, pokličite Zorana na telefonsko številko 030 703 193. Prijave pričakujejo do 4. decembra. Več podrobnosti nadete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta