Klic divjine: Trije Štajerci na startu največjega amaterskega relija na svetu

Gregor Grosman Gregor Grosman
14.01.2020 13:23

Seos Africa je podvig, ki bo tri mariborske avanturiste v 17 dneh prepeljal čez 10 držav, prevozili pa bodo krepko čez 9000 kilometrov. Cilja celotne karavane sta dobrodelnost in pomoč otrokom v afriških vaseh.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mariborčani Timi Božič, Rok Korošec in Blaž Tomažin se s starodobnikom Mercedes 406d, letnik 1969, odpravljajo na epsko pustolovščino v Afriko.
Osebni Arhiv

Čez dobrih štirinajst dni se trije Mariborčani Timi Božič, Rok Korošec in Blaž Tomažin s starodobnikom Mercedes 406d, letnik 1969, odpravljajo na epsko pustolovščino v Afriko, kot so sami poimenovali največji amaterski reli na svetu, ki se prične v Budimpešti in zaključi v Freetownu, glavnem mestu države Sierra Leone.
{embed_youtube}https://youtu.be/tZ0FXnjjvtU{/embed_youtube}
Na poti proti cilju bodo morali avanturisti med drugim z doma izdelanim splavom na človeški pogon prečkati reko, v kateri bivajo podvodni konji, paziti se bodo morali lokalnih tatov, spoznavali pa bodo tudi številne avtohtone prebivalce afriške Sahare ter med vožnjo občudovali naravo in živali. 

Udeleženci lahko izberejo prehod čez reko Little Scarcies, ki teče čez Sierro Leone, a je ta mogoč samo s pomočjo doma izdelanega splava, ki ga "poganjajo" ljudje.
Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta