Lepo vreme privabilo številne smučarje

(dt)
15.12.2019 16:17

V soboto in v nedeljo so na Mariborskem Pohorju našteli več tisoč smučarjev, drsalci pa so v manjšem številu izkoristili možnost brezplačnega drsanja

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zabave in plesa ta konec tedna na Mariborskem Pohorju ni manjkalo...
Sašo Bizjak

Mariborsko Pohorje je ta konec tedna zaživelo, kot že dolgo ne. Za to so poskrbeli v podjetju Marprom, kjer so v soboto ponujali smučarske karte po enotni ceni pet evrov, pa tudi pri Športni zvezi Maribor (ŠZM), ki je v soboto v dveh terminih - popoldanskem in nočnem - v Ledni dvorani Tabor ponujala brezplačno drsanje. Danes pa so v Ledni dvorani predstavljali kegljanje na ledu, prvih 600 srečnežev pa je lahko cel današnji dan smučalo za zgolj deset evrov. Bodo pa pri ŠZM šele tretji zimski športni vikend Maribora sklenili v soboto, 21. decembra, ko bo za otroke, stare od 7 do 15 let, potekala brezplačna bazenska zabava in se bodo lahko preizkusili v igranju vaterpola, vodne košarke, plavanja in supanja. Tudi ta dogodek bi že izvedli, a je bil bazen v Pristanu zaseden zaradi plavalnega tekmovanja.

Boštjan Konečnik je s svojo hramoniko zabaval zbrane na terasi Koče na Bellevueju.
Sašo Bizjak
Le redki so v soboto zvečer v Ledni dvorani izkoristili možnost brezplačnega nočnega disko drsanja.
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta