Lumarjevi sredini turnosmučarski vzponi na Pohorje

Igor Selan Igor Selan
16.01.2024 14:13

Lumar pohode na Pohorje organizira za vse, ki se že ukvarjajo ali bi se želeli še aktivneje seznaniti s turnim smučanjem

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sredini pohodi s turnimi smučkami se bodo zaključili 7. februarja z Lumarjevim vertikalom
Andrej Petelinsek

Za vse, ki se že ali bi se želeli še aktivneje seznaniti in ukvarjati s turnim smučanjem, Lumar pripravlja Lumarjeve sredine turnosmučarske vzpone na Pohorje. "V organizirani skupini bomo vsako sredo skupaj nabirali izkušnje, znanje in kondicijo, predvsem pa se bomo družili. Vzpenjali se bomo za označevalnimi količki ob desnem robu prog do Bellevueja, naša skupna druženja pa zaključili 7. februarja, ko bo potekal zdaj že tradicionalen Lumarjev vertikal. Na njem se v vzponu na Pohorje zares in za zabavo, pomerijo turni smučarji in gorski tekači," sporočajo iz Lumarja. 

Zbor zainteresiranih bo ob 18. uri v areni Snežnega stadiona. Za sodelovanje potrebujete osebno turnosmučarsko opremo, torej turne smuči, kože, palice, čelado, smučarska očala, naglavno lučko, nahrbtnik in rezervna oblačila. "Upoštevati je potrebno pravila upravljavca smučišča, udeležba je na lastno odgovornost. Pridružite se nam lahko tudi kot tekač ali pohodnik," še sporočajo iz Lumarja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta