Mariborska občina ima več prostih delovnih mest, v Račah pripravništvo za gasilca

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
19.09.2019 12:56

Kaj smo ta teden našli za vas med zaposlitvenimi oglasi? Poglejte in preverite, morda najdete novo ali prvo službo tudi zase

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinsek

Več delovnih mest v mariborski občinski upravi

Mesta občina Maribor ima razpisanih več prostih delovnih mest. Zaposlijo inšpektorja, štiri delavce in vodjo v uradu za komunalo, prosto delovno mesto pa je tudi za strokovnega sodelavca v uradu za šport. Za prijavo na vsa delovna mesta imate čas do 21. septembra, kontaktna oseba je Nina Hernah Kajbič, na telefonski številki: 02 2201 340 ali elektronskem naslovu: mestna.obcina@maribor.si. Več informacij o tem, kakšne pogoje morate izpolnjevati in kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletni strani in TUKAJ.

V livarni takoj zaposlijo vodjo projektov

V mariborski livarni takoj zaposlijo za nedoločen čas vodjo projektov. Kaj boste počeli? Za njihove kupce v avtomobilski in elektro industriji, industriji bele tehnike in mnogih podjetjih, ki potrebujejo polproizvode iz bakra in njegovih spojin in v modernem svetu vse bolj nepogrešljivega aluminija, boste pripravljali tehnološke rešitev za nove izdelke. Katere pogoje morate izpolnjevati? Pričakujejo, da imate višješolsko izobrazbo strojne, metalurške ali druge tehnične smeri, pet let delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih, vozniški izpit, dobro znanje angleškega ali nemškega jezika ter obvladate delo z računalnikom. Plačilo je stvar dogovora. Več informacij, kam in kako lahko pošljete prijavo do 30. septembra, najdete na spletnem portalu.

Pripravništvo za gasilca v Račah

V podjetju Albaugh TKI v Račah, ki se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo fitofarmacevtskih sredstev, zaradi želje po širitvi svoje ekipe medse vabijo novega sodelavca na področju varstva pri delu in požarne varnosti. Ponujajo šestmesečno pripravništvo za gasilca, ki ga bodo po uspešno zaključenem izobraževanju zaposlili za nedoločen čas. Kandidati, ki bodo prijavo poslali do vključno 25. septembra, morajo imeti srednjo tehnično ali srednjo strokovno izobrazba ter vozniški izpit. V izbirnem postopku bodo morali opraviti tudi preizkus psihofizičnih sposobnosti. Prednost bodo imeli operativni gasilci, usposobljeni za servisiranje gasilnih aparatov. Več informacij najdete tukaj.

Bi bili skrbnik robotske linije v Starkomu?

Če so vas navdušili filmi Terminator, The Matrix, Transformerji in vas zanima umetna inteligenca, potem je delovno mesto skrbnika robotske linije, ki ga ponuja podjetje Starkom v Mariboru, kot nalašč za vas. Imeti morate izobrazbo mehatronik, V. ali VI. stopnjo. Pričakujejo, da imate tudi že nekaj delovnih izkušenj, vendar te niso pogoj. Zaželeno je tudi, da ste se pripravljeni dodatno izobraževati, obvezno pa je aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika ter vozniški izpit. Kaj nudijo? Zaposlitev za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom in zanimiv finančni paket. Prijavo z življenjepisom je treba oddati do 6. oktobra. Več podrobnosti o tem, kaj boste delali, najdete na spletnem portalu.

V Steklarni Hrastnik delo za raziskovalca

Če iščete zanimivo službo malce dlje od doma, je morda priložnost za vas v Steklarni Hrastnik. Pridružite se jim lahko kot raziskovalec, če imate VII. stopnjo visokošolske izobrazbe druge stopnje avtomatike, mehatronike, elektrotehnike ali strojništva. Obljubljajo urejeno delovno okolje, kjer skrbijo za ergonomijo delovnih mest in nenehne izboljšave pogojev dela. Imeli boste tudi možnosti dodatnega izobraževanja in napredovanja. Ker so tudi družini prijazno podjetje, boste imeli vrsto ugodnosti kot starš, v času počitnic pa organizirajo tudi varsvo otrok. Naslov, kamor lahko pošljete prijavo do 25. septembra in več informacij o vaših delovnih nalogah, najdete na spletni strani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta