Mariborska občina išče zasebnega partnerja za Hipodrom Kamnica

MBK
23.09.2019 15:41

Mestna občina Maribor s pozivom išče partnerja, ki bo v javno-zasebnem partnerstvu financiral in izvedel revitalizacijo hipodroma.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Hipodrom Kamnica
Andrej Petelinšek

Mestna občina Maribor je na spletni strani Športnih objektov Maribor objavila poziv k oddaji vlog o zainteresiranosti za javno-zasebno partnerstvo v revitalizaciji Hipodroma Kamnica. Revitalizacija zajema sanacijo, upravljanje in vzdrževanje hipodroma. "Konjeništvo ima v Mariboru zelo dolgo tradicijo. Mesto je slovelo po atraktivnih konjskih dirkah in odličnih dirkalnih konjih. Želimo si, da se tradicija in razvoj jahalnega športa v Mariboru nadaljujeta, za to pa potrebujemo partnerja z enako vizijo. Za MOM je obuditev Hipodroma in konjeniške dejavnosti izjemnega pomena; ocenjujemo, da bi lahko s ponudbo dodatnih aktivnosti, ki bi sovpadale z njo, občutno pripomogli k obuditvi jahalnega športa v Mariboru," so sporočili z mariborske občine.

Hipodroma Kamnica obsega 100 tisoč kvadratnih metrov površine z urejeno kasaško stezo.
Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta