Mariborski vodovod: Burnaču ni uspelo, spet ga bo nadziral Škrinjar

Igor Selan Igor Selan
24.10.2019 13:53

Na izredni skupščini Mariborskega vodovoda je mariborski občini kljub nasprotnemu predlogu šestih občin iz upravne enote Lenart uspelo imenovati svoje nadzornike.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Po zamenjavi nadzornikov v Snagi, Nigradu, Marpromu, Energetiki in Javnem podjetju za gospodarjenje s stavbnimi zemljišči je mariborska občina predčasno zamenjala tudi nadzornike v Mariborskem vodovodu.
Sašo Bizjak

Mariborski vodovod je na izredni skupščini dobil nove nadzornike. Namesto Simona Štrancarja, Leonide Polajnar in Matjaža Mihelaka bodo delo občinskega komunalnega podjetja po novem nadzirali Matjaž Štandeker, prijatelj mariborskega župana Saše Arsenoviča, koalicijska mestna svetnica Melita Petelin in Damijan Škrinjar, predsednik nadzornega sveta Snage in od tega tedna tudi njen začasni direktor. Predvsem potrditev slednjega je bila pod vprašajem, saj so občine Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Sveta Ana, Sveta Trojica in Sveti Jurij podale nasprotni predlog in namesto Škrinjarja za nadzornika predlagale Vita Kranerja, direktorja občinske uprave občine Cerkvenjak.

Danilo Burnač: "Je pa res, da lahko mariborska občina, kot največji lastnik, izglasuje vse, kar želi."
Sašo Bizjak
Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta