Mestni avtobus tudi do Hoč

mbk
28.08.2020 17:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vsi ukrepi še vedno veljajo.
Sašo Bizjak

V mariborskem mestnem potniškem prometu, kjer so avtobusi doslej vozili po počitniškem režimu, bodo od torka, 1. septembra, veljali običajni vozni redi. "Poleg tega bomo uvedli novost na avtobusni liniji 2 Betnavska–Razvanje: njena trasa bo ob določenih odhodih podaljšana do botaničnega vrta v Hočah. Na podaljšani trasi linije 2 do botaničnega vrta bodo avtobusi od začetka septembra ob delavnikih in sobotah opravili šest voženj dnevno, ob nedeljah pa štiri vožnje. Za podaljšanje avtobusne linije 2 je Mestna občina Maribor dosegla dogovor z občino Hoče - Slivnica in ministrstvom za infrastrukturo," sporočajo iz Marproma.
V javnem potniškem prometu sicer še naprej veljajo varnostni ukrepi zaradi koronavirusa, kot so obvezna uporaba zaščitne maske, vzdrževanje medsebojne razdalje 1,5 metra in razkuževanje rok. Če bodo avtobusi prezasedeni, se bodo ustrezno odzvali, sporočajo marpromovci. Po potrebi bodo glede na zmožnosti na določenih linijah tudi zagotovili dodatna vozila. Obveščajo še, da bo blagajna na glavni avtobusni postaji v Mlinski ulici zaradi prodaje vozovnic integriranega javnega potniškega prometa (IJPP) izjemoma odprta tudi v nedeljo, 30. avgusta, od 12. do 20. ure. (mbk)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta