Mima Jaušovec v Ljudskem vrtu

Srečko Klapš Srečko Klapš
19.09.2019 16:54

V soboto ob 10. uri bo na teniških igriščih v Ljudskem vrtu zaključna prireditev ob praznovanju 100-letnice Teniškega kluba Branik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mima Jaušovec na igrišču številka 5, ki nosi njeno ime.
Sašo Bizjak

V soboto ob 10. uri bo na teniških igriščih v Ljudskem vrtu zaključna prireditev ob praznovanju 100-letnice Teniškega kluba Branik. V pestrem programu bo sodelovala tudi Mima Jaušovec, naša najboljša teniška igralka, ki bo v zahvalo pionirki slovenskega tenisa Zori Ravnik odkrila spominsko ploščo. Zora Ravnik je namreč takoj po prvi svetovni vojni z odkupom zemljišč današnjih igrišč številka 5 in 6 omogočila razvoj tenisa v Ljudskem vrtu. Slovesnosti bo sledila še predstavitev teniške šole, tekmovalnega tenisa in posebni turnir dvojic.
Ob tej priložnosti bo potekalo še nagradno žrebanje, ki je zadnje dejanje igre Iskanje skritega teniškega zaklada - skritih teniških žogic, ki je štiri dni potekalo v centru mesta na lokacijah, ki so povezana z zgodovino tenisa v Mariboru. Srečne nagrajence čakajo bogate nagrade, ki so jih prispevali številni podporniki Teniškega kluba Branik.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta