Na ponovljen razpis za direktorja Nigrada prispela ena prijava

MBK
23.09.2024 18:54

Ker bo nadzorni svet Nigrada prijavo obravnaval šele v prihodnjih dneh, bo družbo še naprej vodil direktor Javnega holdinga Maribor Andrej Rihter.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nigrad je v prvih sedmih mesecih leta ustvaril 339 tisoč evrov dobička.
Sašo Bizjak

Nigrad bo še naprej vodil direktor Javnega holdinga Maribor Andrej Rihter, je po seji nadzornega sveta družbe sporočil predsednik Gregor Ficko. Na ponovljen razpis za direktorja Nigrada je prispela ena prijava, ki jo bo nadzorni svet obravnaval v prihodnjih dneh. Spomnimo, da Rihter vodi Nigrad že od 1. avgusta, ko ga je zapustil prejšnji direktor Tomaž Kavnik. Na prvi razpis za novega direktorja se je prijavilo šest ​kandidatov, ki so izpolnjevali razpisne pogoje, a med njimi niso izbrali nikogar.

Mariborska občina za obnovo Mestnega parka načrtuje še dva milijona evrov. Kaj namerava urediti?

Nadzorni svet Nigrada se je seznanil tudi s poslovnim rezultatom družbe za obdobje od januarja do julija letos; čisti poslovni izid za to obdobje znaša 339 tisoč evrov, "kar kaže na nadaljnjo finančno konsolidacijo podjetja v primerjavi s preteklimi obdobji", je še zapisal Ficko.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta