Na Trgu Leona Štuklja bo znova sladko in pekoče

MBK
18.03.2019 14:43

Od petka do sobote bo na Trgu Leona Štuklja v Mariboru potekal že drugi Mednarodni festival Čili in Čokolada.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Od petka, 22. marca, do vključno sobote, 23. marca, bo med 10. in 21. uro na Trgu Leona Štuklja v Mariboru potekal že drugi Mednarodni festival Čili in Čokolada. Po lanski uspešni izvedbi in množičnem obisku tudi ta konec tedna organizatorji iz podjetja Factumevent pričakujejo množico obiskovalcev na najbolj pekočem in sladkem festivalu. V središču Maribora se bo predstavilo več kot 40 različnih ustvarjalcev čilijevih in čokoladnih kreacij iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Italije.
Obiskovalci bodo lahko poskusili čokoladni kebab, čokoladni pršut, čokoladne fontane, praline, pisane macrone, čokoladne pice ... Velika bo tudi ponudba čilijevih omak, čilijeve soli, sadik, semen čilijev, čilijevih olj, čili vina ...
Predstavila se bo edina Facebook skupnost Čudoviti svet čilija. Mednarodni festival Čili in Čokolada bo imel tudi humanitarno noto, saj bodo ves izkupiček od prodaje svojih produktov namenili v dobrodelne namene. Pomagali bodo, kot že prejšnje leto, določeni socialno ogroženi družini.

Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta