Opozorilo: Varna hiša ne zbira prispevkov od vrat do vrat

Tatjana Vrbnjak Tatjana Vrbnjak
29.11.2018 17:44
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

"V minulih dneh smo prejeli telefonski klic, ko nas je klicateljica opozorila, da posamezniki spet zbirajo prostovoljne prispevke za varno hišo. Zato ponovno pojasnjujemo, da naša Varna hiša Maribor nikoli ne zbira prispevkov v gotovini po hišah in blokih od vrat do vrat in tudi ne deli koledarjev, ampak je donacije vedno treba nakazati na transakcijski račun Centra za socialno delo Maribor, v okviru katerega delujemo," pravi vodja Varne hiše Maribor Anka Fingušt.
Varna hiša Maribor pomaga ženskam in otrokom, ki so žrtve nasilja v družini, in je socialnovarstveni program. Njeno delovanje sofinancirajo ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Mestna občina Maribor in tudi nekatere druge občine podravske regije, veseli pa so tudi donacij. Prostovoljni prispevki za Varno hišo Maribor se lahko nakažejo na transakcijski račun Centra za socialno delo Maribor SI56 01100-6030304084, sklic za donacije 00-3100-763202, namen Za varno hišo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta