Pozor! Naučimo se požarne odgovornosti

mbk
23.10.2019 17:20

Kako se uporablja gasilnik, katere so nevarnosti za nastanek požara, kakšen je pomen evakuacije in prostih intervencijskih površin, kateri so temeljni postopki oživljanja... o vsem tem mariborski poklicni in prostovoljni gasilci poučili občane ob mesecu požarne varnosti

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ob 70-letnici delovanja Gasilske zveze Maribor ter Gasilske brigade Maribor so organizirali tudi veliko gasilsko vajo, v kateri je sodelovalo 120 gasilcev.
Bojan Mihalič

Prostovoljni gasilci Gasilske zveze Maribor so v sodelovanju s poklicnimi gasilci Gasilske brigade Maribor današnji dan namenili ozaveščanju občanov o požarni varnosti.
Tako so obiskovalcem v nakupovalnem središču Europark tradicionalno predstavili osnove požarne varnosti in poudarili pomen odgovornega požarnega varnostnega ravnanja, ki je dolžnost vsakega posameznika. Obiskovalci so se med drugim lahko naučili, kako se uporablja gasilnik, katere so nevarnosti za nastanek požara, kakšen je pomen evakuacije in prostih intervencijskih površin, ter spoznali temeljne postopke oživljanja.

Gasilci so predstavili preventivne aktivnosti in izzive njihovega dela.
Bojan Mihalič
Mariborski gasilci so obiskovalce ozaveščali o požarni varnosti.
Bojan Mihalič
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta