Pozorni bodo na obnovo Magdalenskega parka

MBK
23.09.2019 18:08

Od torka do četrtka bodo potekali zbori v štirih samoorganiziranih četrtnih in krajevnih skupnostih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Magdalenčani obljubljajo, da bodo bdeli nad prenovo Magdalenskega parka in tako zagotovili, da se v park vrnejo vsa manjkajoča drevesa.
Andrej Petelinšek

Od torka do četrtka bodo potekali zbori v štirih samoorganiziranih četrtnih in krajevnih skupnostih (SČS in SKS). Vsi se začnejo ob 18. uri, v tem tednu pa se dobijo v torek v SČS Magdalena (Infopeka, Ob železnici 16) in v SČS Radvanje (MČ Radvanje, Lackova 43). V sredo bodo zborovali v SČS Tabor (MČ Tabor, Metelkova 63), v četrtek pa še v SČS Center in Ivana Cankarja (Dom ustvarjalnosti mladih, Razlagova 16). Zbori so odprti za vse, ne glede na status, politično ali versko pripadnost ter kakršnokoli drugačnost.
Radvanjčani so na preteklem zboru sklenili, da bodo skupaj z njihovo MČ in sosednjo KS Pekre in SKS Pekre še zaostrili zahtevo, da se avtobus številka 18 vrne na staro traso, Magdalenčani pa, da bodo bdeli nad prenovo Magdalenskega parka in tako zagotovili, da se v park vrnejo vsa manjkajoča drevesa. Na Taboru je odprta množica problemov glede prometa, uničenih cest, neuporabnih funkcionalnih površin, o čemer so z dopisi opozorili pristojne in do zbora pričakujejo odgovore. Prav tako se je veliko tem odprlo na zadnjem zboru SČS Center in Ivana Cankarja, med njimi je izstopala zapora Einspilerjeve ulice. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta