Pri Prometni šoli Maribor odprli novo električno polnilnico

Klemen Polanec Klemen Polanec
14.05.2019 18:23

Na Prometni šoli Maribor je potekal že 10. dan prometne varnosti, ki je tokrat v ospredje postavil varnost pešcev in kolesarjev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pred Prometno šolo Maribor so odprli novo polnilnico za električna vozila in kolesarnico.
Igor Napast

Deseti dan prometne varnosti je tudi letos organizirala Prometna šola Maribor skupaj s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Maribor. Dopoldan so potekala različna predavanja in aktivnosti, nad katerimi sta bdela Adrijana Kresnik Kočev in direktor Prometne šole Maribor Gregor Rak. Med drugimi so se predstavili Rdeči križ, Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor, Center mobilnosti Maribor, Veteran klub Maribor, Policijska uprava Maribor, Slovenska vojska, DrogArt in drugi.
Obiskovalci so si lahko izmerili krvni tlak, spoznali svojo krvno skupino, Agencija za varnost prometa pa je predstavila simulator obračanja vozila za 360 stopinj in tehtnice za prikaz naletne teže. Predavanja o varni udeležbi v cestnem prometu so pripravili Peter Breznik, Primotehno, d.o.o., Andrej Žižek, Mariborska kolesarska mreža, in Vinko Virtnik iz Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu MOM.

Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta