Samoorganizirani zbori: Kdo je kje zaradi koga

MBK
08.04.2019 18:10

Ta teden bo kar sedem zborov samoorganiziranih četrtnih in krajevnih skupnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zboristi so spoznali, da je skupaj in predvsem s pogovori večino problemov možno rešiti v zadovoljstvo večine.
Andrej Petelinšek

Ta teden bo kar sedem zborov samoorganiziranih četrtnih in krajevnih skupnosti (SČS in SKS). V torek v SČS Radvanje (MČ Radvanje, Lackova 43) in SČS Magdalena (Infopeka, Ob železnici 16), v sredo v SČS Tabor (MČ Tabor, Metelkova 63) in SČS Pobrežje (MČ Pobrežje, Kosovelova 11), v četrtek pa v SČS Studenci (MČ Studenci, Erjavčeva 43), SČS Center in Ivana Cankarja (ZPM, Razlagova 16) in SČS Koroška vrata (OŠ Prežihovega Voranca, Gosposvetska 10).
​Vsi zbori se začnejo ob 18. uri, trajajo največ dve uri, razprava pa teče o temah, ki jih predlagajo prisotni. Običajno so to problemi, ki jih opažajo v svojem bivanjskem okolju in vplivajo na kakovost bivanja njih in njihovih sosedov, nemalokrat pa se lotijo tudi širših žgočih tem. Ko izvoljeni pozabijo, kdo je kje zaradi koga, je eden od naslovov iz glasila Četrtinke iz časov prejšnjega župana. Udeleženke in udeleženci zborov pa upajo, da novoizvoljeni ne bo tako pozabljiv.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta