Športnik Slovenske Bistrice: Najboljša Dragič in Koroščeva

Tomaž Ajd Tomaž Ajd
02.02.2019 05:00

Razglasili so najboljše športnike občine Slovenska Bistrica. Na tradicionalni prireditvi Športne zveze v sodelovanju z Javnim zavodom za informiranje Slovenska Bistrica, so v različnih kategorijah podelili 50 priznanj. Najprestižnejši priznanji prejela Vito Dragič in Kaja Korošec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kristina Vršič, trenerka Vita Dragiča, in Kaja Korošec (desno)
Aleš Kolar

V viteški dvorani Bistriškega gradu so včeraj, 2. februarja, slovesno razglasili najboljše športnike občine Slovenska Bistrica za leto 2018. Na že 36. prireditvi, ki jo prireja Športna zveza občine Slovenska Bistrica v sodelovanju z Javnim zavodom za informiranje Slovenska Bistrica, so v različnih kategorijah podelili 50 priznanj. Najprestižnejši priznanji bosta prejela Vito Dragič in Kaja Korošec.
Kaja Korošec je s slovensko žensko nogometno reprezentanco igrala kvalifikacije za svetovno prvenstvo. Z ŽNK Pomurje Beltinci je osvojila naslov slovenskih pokalnih prvakinj in drugo mesto v državnem prvenstvu. Poleg tega je s posebnim dovoljenjem nastopala za kadete NK Kety Emmi Bistrica v slovenski drugi ligi. "Igrati za reprezentanco je res velika čast, ponosna sem, da nosim slovenski dres. Še posebej zanimivo je bilo lani na Islandiji, ko smo igrale pred številnim občinstvom. Z novim strokovnim vodstvom smo zadovoljne, smo vedno bližje, da dosežemo želeno," je povedala Kaja Korošec, ena najobetavnejših nogometašic v državi.

 Vito Dragič 
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta