Sveža podoba, še boljša ponudba

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
21.08.2019 12:02

Kaj vodijo danes sodobnega potrošnika k nakupu elektronike in bele tehnike - ne le ugodna cena, temveč tudi sodobna in urejena podoba trgovina z izjemno ponudbo in še bolj izjemnimi cenami, živahno dogajanje ter strokovno svetovanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Brez gospodinjskih aparatov, bele tehnike in vseh ostalih elektrotehničnih pripomočkov si danes življenja več ne moremo predstavljati. V poplavi različnih izdelkov je težko izbrati prave. Še težje je na enem mestu kupiti več tovrstnih izdelkov, zato so trgovine, kjer je zbrana vsa potrebna tehnika, čedalje bolj priljubljene.

V Sloveniji sodi Big Bang na sam vrh med trgovci zabavne in uporabne elektronike, ta svoj položaj pa želijo z novo strategijo na domačem trgu še nekoliko okrepiti.

Z novimi tržnimi nišami in okrepljeno ponudbo storitev, pa tudi izdelkov priznanih blagovnih znamk stopajo naproti sodobnemu potrošniku, ki danes od nakupovanja pričakuje veliko več kot samo ugodno ceno: celovit servis, predvsem pa je željen nakupovanja v trgovini, ki prepriča k nakupu, premami z raznoliko ponudbo ter vedno znova privabi k ponovnemu obisku.
In prav tega se pri Big Bangu še kako dobro zavedajo. Do leta 2022 bodo namreč za nove naložbe namenili približno 10 milijonov evrov, prvi projekti pa so že v teku. Prenovili bodo vse svoje trgovine in pri tem upoštevali zahteve in potrebe sodobnih kupcev, zaradi česar bodo v trgovinah imeli svojo posebno mesto najsodobnejši oddelki za pametni dom, aktivne kuhinje, kjer bodo potekale kuharske delavnice, urejeni bodo tudi poligoni za testiranje izdelkov električne mobilnosti, letalnice za drone, gaming kotički in še bi lahko naštevali.

Prvi bodo posebno doživetje nakupovanja v Big Bangu lahko občutili Mariborčani, saj bo v soboto uradno odprla svoja vrata prenovljena trgovina v mariborskem nakupovalnem središču Europark.

Tam bo najti še veliko več kot doslej, predvsem pa bo sveža in privlačna podoba trgovine z izkušenimi in strokovno podkovanimi prodajalci pravi naslov za vse tiste, ki bi radi doma imeli nov hladilnik, najsodobnejši televizor, pametni sesalnik, ali kakšno zamisel za praktično darilo - na primer aparat za pripravo kave, s katerim boste razveselili svoje najdražje.
Osveženi podobi mariborskega Big Banga bo že kmalu, v mesecu oktobru sledile prenovljene trgovine v Murski Soboti, Celju, Kranju, Kopru in na Rudniku v Ljubljani. A to še ni vse: Big Bang obljublja še veliko več. V prihodnosti bodo namenili večji poudarek tudi izdelkom za šport, družino in dom. Pred kratkim je Big Beng svoj prodajni asortiment že razširil na akomulatorsko orodje, okrepiti pa nameravajo nabor tehnološko naprednih izdelkov ter pametnih naprav.

Seveda niso pozabili niti na splet. V naslednjih mesecih bo zaživel spletni center, tudi ta v sveži in aktualni podobi, ki bo omogočal udobno nakupovanje iz domačega naslonjača ter še bolj udobno dostavo kupljenih izdelkov na dom.

Vse to zmore le Big Bang. Trgovina s svežo podobo, raznovrstno ponudbo, odkoder gotovo ne boste šli praznih rok.
Se vidimo torej v Big Bangu! Vabljeni na svečano otvoritev to soboto, 24. avgusta.

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.