Teta Frida išče slaščičarja, v Lumarju zaposlijo arhitekta, delavcu na kmetiji ponujajo 443 evrov plače

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
23.10.2019 22:04

Iščete novo službo? Poglejte, kaj vam ta teden ponujajo v Mariboru in okolici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Metka Pirc

V Lumarju delo za arhitekta

Ste po poklicu diplomirani inžener arhitekture in imate od pet do deset let delovnih izkušenj z arhitekturnim projektiranjem? Nova karierna priložnost vas čaka v uspešnem družinskem podjetju Lumar, kjer imajo prosto delovno mesto za vodjo arhitekturnega oddelka. Skrbeli boste za razvoj novih Lumarjevih hiš. Prednost bodo imeli kandidati s primerljivimi delovnimi izkušnjami in strokovnim izpitom. Kaj ponujajo? Delo za nedoločen čas in visoko socialno varnost. Stimulativno plačilo in nagrado za uspešnost. Stalna Izobraževanja in izpopolnjevanja. Možnost karierne in osebnostne rasti. Prijavo lahko pošljete do 10. novembra na info@lumar.si ali po pošti na naslov: Lumar IG d.o.o., Limbuška cesta 32A, 2000 Maribor. Več informacij tukaj.

Teta Frida išče slaščičarja

Če vam sladke ideje niso tuje in bi vas veselilo delo v prijetnem, naravnem okolju krajinskega parka Mariborsko jezero, vam ponujajo zaposlitev v Čokoladni manufakturi Teta Frida. Iščejo izkušenega slaščičarja, ki zna samostojno pripravljati sladice in druge izdelke. Zaposlitev je za določen čas, prijave lahko pošljete do 16. novembra. Naslov najdete na spletni strani.

Bi sprejemali goste v Rožmarinu?

V restavraciji Rožmarin v Mariboru zaposlijo gostitelja, ki bo poskrbel, da bo za obiskovalce restavracije obisk postal posebno doživetje. Kaj boste delali? Koordinirali in urejali rezervacije, vljudno pospremili gosta do mize in mu predstavi natakarja, ki bo zanj poskrbel. Če bo potrebno na prosto mizo počakati, se pričakuje, da boste gostom čakanje popestrili s predstavitvijo kulinarične in vinske ponudbe. Kaj ponujajo? Možnost redne zaposlitve, proste nedelje in strokovna izobraževanja s področja vin in gastronomije. Več informacij in naslov, kamor lahko pošljete prijavo z življenjepisom, najdete na spletnem portalu.

Delavcu na kmetiji ponujajo 443 evrov plače

Društvo za aktivnosti in terapijo s pomočjo konja iz Pesnice zaposli delavca za košnjo trave, ki bo skrbel tudi za živali in opravljal razna druga dela na kmetiji. Od kandidatov pričakujejo tudi osnovno znanje nemškega jezika in vozniški izpit. Zaposlitev je za določen čas, šestih mesecev. Za 20 ur dela na teden v dopoldanskem času ponujajo 443 evrov plače. Naslov, kamor lahko pošljete prijavo do sobote, 26. oktobra, najdete tukaj.

Zaposlijo prodajnike za Avstrijo

Imate VI. ali VII. stopnjo izobrazbe, radi delate z ljudmi in govorite tuje jezike? Če bi vas zanimalo delo prodajnika za področje Avstrije, imajo več prostih delovnih mest v podjetju Geaprodukt. To podjetje se ukvarja z distribucijo svežega sadja in zelenjave. Kandidatom ponujajo delo v dinamičnem, urejenem in mladem kolektivu, redno in stimulativno plačilo za delovno uspešnost, dolgoročno sodelovanje, ostalo po dogovoru. Naslov, kamor lahko pošljete prijavo, najdete na spletni strani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta