Večerov piknik: Pridite na veselo druženje

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
30.08.2019 20:30

Odštevamo ure do Večerovega piknika. Pridružite se, luštno bo

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Roke gor, kdo pride na Večerov piknik.
Sašo Bizjak

Še nekaj ur nas loči od tradicionalnega Večerovega piknika, na katerem se bomo znova družili z vami, našimi zvestimi bralci. Začnemo ob 13. uri. na Športnem letališču v Skokah, ko bo dogajanje odprla otroška kuharska predstava v izvedbi vedno sončnega Knedla. Osrednji dogodek, koncert čednega Challeta Salleta bo ob 14. uri, dve uri kasneje bo že tako visoko temperaturo še malo dvignila stara prijateljica Večerovih piknikov, Tanja Žagar.

Veliki šah za male (in velike) nadebudneže bo tudi danes.
Sašo Bizjak

Brezplačni vrtiljak

Predstava seveda ne bo edina zanimivost za najmlajše, zanje smo dobro poskrbeli čez ves dan. Vaše nadebudneže čaka športno-zabavni poligon, napihljiva igrala, otroške delavnice, lego robotki, plezalna stena, veliki šah in veliko ustvarjalnih delavnic. Otroci se bodo lahko popeljali še z vrtiljakom, ki bo – enako kot druge dejavnosti zanje – na voljo brezplačno. Kdor ne bo za aktivnosti, si bo lahko ogledal film v otroškem kinu pod krošnjami.

Še posebej bogat program smo pripravili za najmlajše, s katerimi se bo družil naš Večerko.
Sašo Bizjak

Napovedano lepo vreme

Čeprav je napovedano lepo vreme z okroglimi 30 stopinj Celzijami, bomo na pikniku vseeno deležni "grmenja", saj bodo med 14. in 16. uro nad piknikom potekali rekreativni in akrobatski letalski poleti. Ogledali si bomo drzne akrobacije izurjenih pilotov, najpogumnejši bodo lahko sedli v letalo in doživeli kako akrobacijo v živo ali pa se zgolj popeljali na panoramski polet nad Mariborom. Petdeset evrov bo stal jadralni akrobatski polet, pol manj pa motorni panoramski let. Za prizemljitev bodo poskrbeli čevapčiči za evro, ki bodo na voljo med 13. in 15. uro.

Obiskovalce bosta tokrat z osrednjega prizorišča zabavala Challe Salle in Tanja Žagar.
Sašo Bizjak

Parkiranje urejeno pri letališču

Obiskovalce, ki se bodo v Skoke odpravili z osebnimi avtomobili, prosimo, da se pripeljejo vse do letališča in vozil ne puščajo ob poti, saj je poskrbljeno za parkiranje. Poskrbeli smo tudi za brezplačni avtobusni prevoz, ki bo med Mariborom in prizoriščem vozil med 11. in 20 uro.
Za vozni red in vse druge informacije o sobotnem dogajanju v Skokah pa obiščite našo spletno stran vecer.com/piknik.

Med 14. in 16. uro bodo nad piknikom potekali rekreativni in akrobatski letalski poleti.
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta