Vroča delovna mesta: Tudi ta teden lahko v Mariboru in okolici najdete veliko prostih delovnih mest

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
05.11.2020 05:06

Nekatera so zanimiva zaradi obljubljenega plačila, nekatera zaradi dela in kariernih možnosti. Poglejte, morda se odločite za zamenjavo službe ali pa najdete svojo prvo zaposlitev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Janko Rath

Na sodišču zaposlijo zapisnikarja

Na Okrožnem sodišču v Mariboru imajo prosto delovno mesto za sodnega zapisnikarja. Zaposlitev je za nedoločen čas. Kandidati morajo imeti srednjo strokovno ali splošno izobrazbo, znanje strojepisja - desetprstno slepo tipkanje. Po potrebi bo izveden preizkus znanja iz strojepisja, preizkus računalniške pismenosti in opravljen razgovor s kandidati, ki morajo imeti tudi leto dni delovnih izkušenj. Vlogo je treba poslati do 12. novembra na elektronski naslov kadrovska.ozmb@sodisce.si ali poštni naslov Sodna ulica 12, 2000 Maribor. 

V kabinetu župana delo za strokovnega sodelavca

Mestna občina Maribor ima prosto delovno mesto za strokovnega sodelavca v kabinetu župana. Zaposlitev je za določen čas 12 mesecev. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo prve stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), in osem mesecev delovnih izkušenj. Zasedba delovnega mesta je potrebna zaradi začasno povečanega obsega dela v kabinetu župana na področju komuniciranja in vodenja projektov. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z izkušnjami s področja pripravljanja tekstov, odnosov z javnostmi in komuniciranja. Za več informacij lahko pokličete Nino Hernah Kajbič na telefon 02 22 01 340. Prijavo je treba poslati na elektronski naslov gp.mom@maribor.si ali poštni naslov Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor.

Hofer išče prodajalce

V trgovinah Hofer na Šentiljski cesti in Cesti proletarskih brigad v Mariboru zaposlijo prodajalce. Kandidati morajo izpolnjevati naslednje pogoje: motiviranost za delo v trgovinski dejavnosti, prednost pri izbiri bodo imeli kandidati, ki imajo izkušnje s podobnih področij dela. Kaj ponujajo? Osnovno bruto plačo za 30 ur tedensko v prvem letu najmanj 1031 evrov. Vsako naslednje leto zaposlitve se bo vaša osnovna bruto plača samodejno zvišala, vse do zadnje, šeste stopnje, ko bo znašala najmanj 1200 evrov. Poleg osnovne bruto plače zaposlenim izplačajo nadpovprečni regres in mesečno nadomestilo za prehrano in prevoz na delo. Prijavo pošljite po spletu do 15. novembra, več podrobnosti najdete na spletnem portalu MojeDelo.

Lesnina potrebuje monterja pohištva

Podjetje LES - MMS v Mariboru zaposli monterja pohištva. Vaše delovne naloge bodo montiranje in sestavljanje pohištva, branje načrtov, prevoz in vnos pohištva kupcem. Kandidati morajo imeti delovne izkušnje na primerljivem delovnem mestu z montažo pohištva in kuhinj na terenu in vozniško dovoljenje kategorije B. Prijavo lahko oddate do 15. novembra preko spletnega obrazca, ki ga najdete na spletnem portalu Optius

Bi bili grafični oblikovalec v E.Leclercu?

Podjetje Maridis ima v hipermarketu E.Leclerc v Mariboru prosto delovno mesto za grafičnega oblikovalca. Skrbeli boste za dekoracijo trgovine, oglaševalskega prostora in izložb ter ustvarjali vsebine za instagram in facebook strani, razvijali oznake in sodelovali pri predlogih za izboljšanje trženja. Kandidati morajo imeti vsaj srednješolsko splošno ali poklicno izobrazbo grafično-kreativnega oblikovanja ali ekonomije. Izkušnje na delovnem področju so zaželene, niso pa zahtevane. Potrebno pa je aktivno znanje angleškega jezika. Kaj ponujajo? Delo za določen čas z možnostjo sklenitve pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas, delo za polni ali polovični delovni čas s takojšnjim pričetkom dela, zraven rednega izplačila plače tudi variabilni del plače. Prijave z vašimi kontakti (telefonska številka, elektronski naslov) in z natančnim opisom dosedanjih izkušenj sprejemajo na elektronski naslov snikolic@maridis.si ali na poštni naslov Maridis, d.o.o., Tržaška cesta 67 a, 2000 Maribor, do 30. novembra oziroma do zasedbe delovnega mesta. Več informacij na portalu MojeDelo

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta