Vroča delovna mesta za Mariborčane

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
13.11.2018 12:25

Izbrali smo nekaj zanimivih delovnih mest, ki jih ta teden ponujajo delodajalci v Mariboru in Mariborčanom, ki so se pripravljeni na delo voziti tudi v Ljubljano in Lendavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinsek

Prijave mestna občina zbira še samo danes

Mestna občina Maribor išče strokovnega sodelavca v uradu za komunalo, promet in prostor. Novega sodelavca potrebujejo za opravljanje zahtevnejših strokovnih nalog, sodelovanje pri izvedbi postopkov, pripravi gradiva in vodenje potrebnih evidenc, nadzorovati pa bo moral tudi, da bodo pogodbene obveznosti pravilno in pravočasno opravljene. Katere pogoje morajo izpolnjevati kandidati najdete tukaj. Zaželeno je, da prijava, ki jo je treba poslati še danes, vsebuje tudi življenjepis, v katerem kandidat poleg formalne izobrazbe opiše tudi druga znanja in veščine, ki jih je pridobil. Navesti pa mora tudi elektronski naslov, na katerem je dosegljiv.

Vodjo klicnega centra potrebujejo v Telemarketingu

V podjetju Telemarketing potrebujejo vodjo klicnega centra (m/ž). Posebnih zahtev glede izobrazbe ni, zaželene so predvsem izkušnje. Pričakujejo pa, da bo kandidat sposoben samozavestno in samostojno opravljati delo. Ker bo vodja skupine, se od njega pričakuje, da bo uspešno sodeloval s prodajnimi agenti, preverjal kakovost njihovih klicev, pripravljal navodila za klicanje, iskal tudi nove prodajne agente in dobro komuniciral z naročniki, tudi tistimi, ki so izdelek naročili in ga niso plačali. Delal bo v pisarni v Mariboru, od ponedeljka do petka, od 8:00 do 16:00 ure, vikendi in prazniki so prosti. Več podrobnosti najdete na povezavi.

Zavod za gradbeništvo zaposli asistenta z doktoratom

Če ste se pripravljeni voziti v službo iz Maribora v Ljubljano, se lahko prijavite na razpis zavoda za gradbeništvo, kjer zaposlijo asistenta z doktoratom. Kandidati morajo imeti doktorat naravoslovne smeri, matematike ali računalništva, alternativa je tudi doktorat katere druge tehnične vede. Zaposlitev je predvidena za nedoločen čas, od kandidata pa se pričakuje, da ima tudi vozniški izpit in dobro znanje angleškega jezika. Podrobneje si lahko razpisne pogoje preberete na spletni strani.

V Mariboru iščejo diplomirano medicinsko sestro

Za opravljanje dela s področja medicine dela, prometa in športa, v podjetju Medico BMT, ki se ukvarja z zdravstvenimi storitvami, zaposlijo diplomiorano medicinsko sestro. Poleg visokošolske strokovne izobrazbe od kandidatke oziroma kandidata pričakujajo tudi zadovoljivo znanje angleškega in nemškega jezika ter vozniški izpit B kategorije. Nudijo pa delo za nedoločen čas. Prijave je treba poslati do četrtka, 14. novembra na naslov, ki ga najdete na tej povezavi.

Pakiranje sadja in zelenjave, delo pretežno popoldan

Če želite postati del družinskega podjetja, ki s svežim sadjem in zelenjavo oskrbuje kupce po celotni Sloveniji, se lahko prijavite na oglas Trenkwalderja za skladiščnika (m/ž) v Mariboru. Nudijo vam delo pretežno v popoldanski izmeni, in sicer od ponedeljka do četrtka ter v soboto. Pogoj je osnovnošolska izobrazba in znanje slovenskega jezika. In kaj boste delali? Pripravljali sadje in zelenjavo za naročnike - tehtanje, nalaganje, zavarovanje blaga pred poškodbami. Več informacij kam je treba poslati prijavo najdete tukaj.

Bi delali kot mehanik v Leku?

Podjetje Lek, ki se ukvarja z razvojem in izdelavo zdravil, zaradi povečanega obsega dela, zaposli v proizvodnem obratu v Lendavi operaterja/mehanika (m/ž), ki bo skrbel za pregled strojev, naprav in linij. Kandidati morajo imeti srednješolsko izobrazbo strojne ali elektro smeri, izkušnje s področja proizvodnje in vzdrževanja, pripravljeni pa morajo biti tudi na občasna fizična dela. Če vas zanima to delo in ste se pripravljeni v službo voziti iz Maribora v Lendavo lahko prijavo z življenjepisom pošljete na povezavo andrea.bratovic@adecco.si ali preko povezave Prijavi se.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta