Zmagovalec Mobility Hackathon 2018 je Fleksi paket

Gregor Grosman Gregor Grosman
22.10.2018 20:56
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zmagovalci s partnerji na Mobility Hackathonu 2018
Jure Bauman

Rešitev Fleksi paket, ki ponuja alternativo dostavi poštnih pošiljk od poštne poslovalnice do prejemnika, je najbolj prepričala sedemčlansko strokovno komisijo Mobility Hackathona Start:up Maribor, ki je minuli konec tedna potekal v Tovarni podjemov, podjetniškem inkubatorju Univerze v Mariboru. Drugo mesto je osvojila ekipa Alpaca Fleet, ki s svojo rešitvijo dostave naslavlja podoben izziv, tretje pa ekipa E.V.A.N.S. s sistemom opozarjanja voznikov na vozila na nujni vožnji. Komisiji je svoje ideje in rešitve na popoldanskem delu zadnjega dneva tridnevnega dogodka predstavilo 13 ekip. Hekatonski vikend je sicer v podjetniški Maribor privabil 59 udeležencev, ki so ob pomoči dragocenih nasvetov 24 izkušenih mentorjev razvijali inovativne rešitve za prihodnost mobilnosti.

Mobility Hackathon 2018
Mitja Sagaj

Zmagovalna ekipa na Mobility Pioneers v München

Zmagovalci, štiričlanska ekipa Fleksi paket (ki sicer prihaja iz podjetja EqualEyes), domov niso odpeljali le glavne nagrade, električnega skiroja, pač pa bosta dva člana njihove ekipe februarja 2019 odpotovala v München na dogodek Mobility Pioneers. Dva člana sta prejela tudi vstopnici na PODIM konferenco 2019. 

Fleksi paket
Mitja Sagaj
Spomenik revolucije na Trgu republike.
Robert Balen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta