Slovenski potrošniki so Barcaffè ponovno uvrstili na vrh blagovnih znamk, ki jim najbolj zaupajo

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
01.02.2022 11:48

Barcaffè se je po izboru potrošnikov tudi za leto 2022 uvrstilo med znamke, ki jih potrošniki vidijo kot najbolj edinstvene in verodostojne, znamke, s katerimi si delijo podobne vrednote ter takšne, ki zadovoljujejo njihove želje in so v očeh potrošnikov na vrhu priljubljenosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Barcaffe cappuccino 
Bracaffe
Marko Cerovšek_Vodja upravljanja blagovne znamke Barcaffè 
Bracaffe

V sklopu raziskave za leto 2022 so slovenski potrošniki podali več kot 14 tisoč odgovorov oziroma 1200 različnih blagovnih znamk. S tako opravljeno letno raziskavo želi Superbrands Slovenija predstavljati steber ali, bolje, ogledalo vsem znamkam, ki delujejo na trgu.Ne gre za tekmovanje ali diskreditacijo ene znamke nad drugo, temveč informiranje, komu slovenski potrošniki zares zaupajo, pravi lastnik licence Superbrands Boško Praštalo.

Z nazivom Superbrand, ki ga v Sloveniji nosi le 1 odstotek vseh blagovnih znamk, se lahko ponovno pohvali Barcaffè. Kljub temu, pojasni vodja upravljanja blagovne znamke Barcaffè Marko Cerovšek, verjame, da so najboljše znamke tiste, ki se gradijo skupaj s potrošniki, zato jim je to priznanje le v potrditev, da ostajajo na pravi poti.

NOVA Barcaffé espresso akademija v Zagrebu

Barcaffé espresso je v poslovnem središču Zagreba na Radnički cesti 1A odprl prvo Barcaffé akademijo za bariste na Hrvaškem. Akademija je namenjena izobraževanju za bariste in poslovne partnerje, poleg tega pa je na skoraj 300 kvadratnih metrih tudi kavarna, kjer lahko vsi obiskovalci uživajo v skodelici espressa izpod rok najboljših mojstrov.

Barcaffe baristi z Nikom Orošijem 
Bracaffe

V kavarni lahko vsi obiskovalci poskusijo vrhunske kavne mešanice Barcaffé espresso, med drugim tudi Barcaffè espresso Single Origin India, kavno mešanico Barcaffé espresso, ki je v letu 2021 na mednarodnem testiranju okusa kav (International Coffee Testing) v Italiji prejela zlato medaljo. To je že 13 zlata medalja, ki jo je od leta 2001 na tem prestižnem testiranju okusov prejela ena od  kavnih mešanic Barcaffe espresso. Posebnost Barcaffè Akademije so kave Single origin, ki jih tam praži večkrat nagrajeni hrvaški barista Nik Oroši. Poskusite lahko kavo Ethiopia, Colombia ali Rwanda – vse to so kave, ki imajo izredno bogastvo arom in okusa.


Bracaffe akademija Zagreb 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.