Vavčer za digitalni marketing se zapira, vendar brez skrbi ...

M. S.
31.08.2021 11:43
Skoraj milijon evrov je na voljo mikro, malim in srednje velikim podjetjem za uvajanje digitalnega marketinga.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vavčer ponuja sofinanciranje do 60 odstotkov upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform.
Mov

Želite uvesti digitalni marketing, da bi tako povečali konkurenčnost, dodano vrednost in prihodke? Znova vam je na voljo Vavčer za digitalni marketing Slovenskega podjetniškega sklada (SPS), ki vam zagotavlja sofinanciranje do 60 odstotkov upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform.

Vavčer lahko koristijo mikro, mala in srednje velika podjetja, organizirana kot d.o.o., s.p. ali zadruge. Skupaj je na voljo nekaj več kot 0,9 milijona evrov. Nepovratne spodbude, ki jih Slovenski podjetniški sklad dodatno razpisuje, so preostanek sredstev, ki so ostale neporabljene, zaradi odstopov od pogodb oziroma neizvedenih aktivnosti iz prve polovice leta.

Višina nepovratnih sredstev s strani SPS za posamezno podjetje v okviru tega javnega poziva znaša:

  • od najmanj 500 evrov do največ 2500 evrov za posamezno aktivnost oziroma
  • do največ 8500 evrov na podjetje.

V letošnjem letu je Sklad na javni poziv za vavčer za digitalni marketing skupno prejel 1248 vlog, z razpoložljivimi sredstvi pa je lahko podjetjem odobril 505 vlog. Zaradi ogromnega povpraševanja je bil SPS primoran vavčer za digitalni marketing začasno zapreti, sedaj pa so bila za ta vavčer zagotovljena dodatna sredstva, zato ga ponovno odpirajo.

So pa iz SPS zdaj sporočili, da bodo zaradi ogromnega interesa - v samo nekaj dneh so prejeli več kot tisoč vlog, kar je že preseglo kvoto razpoložljivih sredstev za ta javni poziv - v petek, 3. septembra, javni poziv zaprli. Vendar dodajajo, da bo javni poziv Vavčer za digitalni marketing predvidoma ponovno razpisan do konca leta, tako da bodo lahko podjetja ponovno oddala vlogo za ta vavčer še letos, zato predlagajo, da podjetja z oddajo vloge počakajo in jo oddajo takrat, ko bo objavljen nov javni poziv.

Do javnega poziva lahko dostopate tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta