Zadnji teden prijav za brezplačno mentorsko pomoč

Mitja Sagaj Mitja Sagaj
30.08.2022 06:20

V uredništvu Večera se skupaj s partnerji zavedamo, da lahko dragocen nasvet ali izkušnja nekoga, ki je podjetniško pot že prehodil, podjetniku na začetku poti prihranita marsikatero modrico

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Da je dragoceno prisluhniti mentorskemu nasvetu, se zaveda tudi soustanovitelj podjetja 3D Hubs Brian Garret, ki je svoje podjetje, uspešno na področju 3D-tiska, lani prodal.
Reuters

Inovirate, se digitalno transformirate, se želite širiti na tuje trge? Zaposlujete, iščete nove načine komuniciranja s ciljnimi strankami, pa ne veste, kako se lotiti prisotnosti na družbenih omrežjih? Vas zanima, ali morate zaščititi svojo intelektualno lastnino? Imate kak drugi pravni problem, pomislek ...? S prijavo v projekt Moje podjetje = Moj uspeh je dragocen brezplačen nasvet na dosegu roke. A priložnost za prijavo je le še do ponedeljka.

Želim brezplačno mentorsko pomoč

A1: V Sloveniji je veliko razvojnega potenciala za podjetja

V uredništvu Večera se skupaj s partnerji zavedamo, da lahko dragocen nasvet ali izkušnja nekoga, ki je podjetniško pot že prehodil, podjetniku na začetku poti prihranita marsikatero bolečino. Izmed prijavljenih podjetij z najbolj zanimivimi podjetniškimi izzivi bo strokovna komisija, sestavljena iz strokovnjakov partnerjev projekta, izbrala tri zmagovalce, ki jih razkrijemo na prireditvi Podravsko podjetje leta, vsako podjetje pa nato prejme dragocene ure mentoriranja strokovnjakov naših partnerjev. "V A1 Slovenija se zavedamo pomena razvoja podjetništva med mladimi za uspešen gospodarski razvoj Slovenije. Uspehi nekaterih mladih slovenskih podjetij v svetu dokazujejo, da je v Sloveniji veliko razvojnega potenciala za podjetja. A še več je neizkoriščenega," pravi Matej Matija Grobelšek, direktor za poslovni trg v A1 Slovenija, in doda, da je v današnjem zelo konkurenčnem okolju, polnem izzivov, težko poslovati, "zato verjamemo, da lahko s svojim znanjem in mednarodnimi izkušnjami s trgov skupine A1 Telekom Austria pripomoremo k uspehu mladih podjetnikov tudi v Sloveniji".

Želim brezplačno mentorsko pomoč

"K projektu Moje podjetje = moj uspeh sem se odločila pristopiti, ker sem pri ustanavljanju lastnega podjetja izkusila, kako pomembno je, da imaš dostop do znanj, s katerimi še nisi seznanjen," pravi Ana Antunićević​ iz podjetja Consilium, pravno svetovanje. "Tudi meni bi bilo pred 13 leti, ko sem se podala na samostojno pot, precej lažje, če bi imela izdatno podporo. Pa te ni bilo ali pa preprosto nisem vedela zanjo," pravi Zvezdana Lubej iz Kadrovske asistence. ​"Lidl Slovenija je del velike mednarodne trgovske verige, kljub temu pa se še kako zavedamo, kako pomembno je, da ti pri začetkih nekdo stoji ob strani," pravijo v podjetju Lidl Slovenija. In dodajajo, da "stati ob strani kot mentor mladim zagonskim podjetjem pomeni navijati za pogum in prodornost, ki ju v slovenskem prostoru vsekakor potrebujemo."

V pričakovanju novih ustvarjalnih idej in inovativnih pristopov

Milan Kuster, direktor podjetja Lunos, dobro pozna realnost podjetništva: "Vseh znanj in veščin, ki jih potrebujemo podjetniki za uspešno nastopanje na trgu, ni mogoče najti v knjigah in učbenikih. Zato verjamem, da lahko s svojimi podjetniškimi in menedžerskimi izkušnjami v sklopu projekta Moje podjetje = moj uspeh mladim podjetnikom in ekipam svetujem pri izzivih, ki jih imajo." "Veselimo se novih ustvarjalnih idej, inovativnih pristopov in kreativnih rešitev, ki jih razvijajo mladi podjetniki. Projekt Moje podjetje = moj uspeh prispeva k spodbujanju in razvoju podjetništva v Sloveniji, za kar se trudimo tudi v Novi KBM, kjer podpiramo slovensko gospodarsko okolje, posebno pozornost pa namenjamo podjetnikom in jim stojimo ob strani kot zanesljiv poslovni partner s strokovno podporo in najboljšimi bančnimi storitvami," pravi Nataša Damjanovič, direktorica poslovne mreže Nove KBM.

Želim brezplačno mentorsko pomoč

"Večerovemu podjetniškemu projektu sem se z veseljem pridružil, ker želim vam, podjetniki, pomagati, da boste prodali več, bolje, hitreje, po višji ceni ter z manj stroški in z manj vložene energije. Vam pomagati, da boste svojim kupcem in svojim ciljnim skupinam znali jasno in učinkovito povedati in pokazati, kdo ste in kaj je tisto, zaradi česar se splača kupovati od vas (in ne od konkurence)," svojo odločitev utemeljuje Roman Zajec iz podjetja Original, kreativni marketing. "Vsaka interakcija strokovnjakov velikih uveljavljenih podjetij z napredno mislečimi posamezniki in ekipami v mladih podjetjih prinese zanimive sinergijske učinke, kar je v času napredka, digitalizacije in iskanja novih poslovnih priložnosti še posebno pomembno," pa pravijo v Zavarovalnici Sava.

Želim brezplačno mentorsko pomoč
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta