Za sodelovanje so prejeli srebrni znak policije

Hojka Berlič Hojka Berlič
31.10.2020 01:15

Združenje šoferjev in avtomehanikov Ptuj vsa leta dobro sodeluje s policijo pri različnih aktivnostih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V ZŠAM Ptuj so prejeli srebrni znak policije za sodelovanje.
ZŠAM Ptuj

Ob dnevu slovenske policije so v Združenju šoferjev in avtomehanikov (ZŠAM) Ptuj prejeli srebrni znak policije za sodelovanje. Zaradi razmer, povezanih z epidemijo covida-19, so sicer priznanje prevzeli šele minuli teden na Policijski upravi Maribor, kjer je vodja te uprave Aleksander Thaler pripravil krajši sprejem za vse prejemnike priznanj z območja Štajerske.

"Zadovoljni smo, da tudi drugi prepoznajo naša prizadevanja za izboljšanje prometne varnosti na našem območju. Naši člani opravljajo vse aktivnosti odgovorno, zavzeto in prostovoljno. Lani so naši člani opravili 580 prostovoljnih ur in prevozili s svojimi vozili okoli 4000 kilometrov. Za njihovo angažiranost se jim iskreno zahvaljujemo. V ZŠAM Ptuj si želimo povečati število članov, zato pozivamo vse, ki želijo delati na področju prometne varnosti, da se nam pridružijo," so sporočili iz ZŠAM Ptuj.

Vsa leta delovanja uspešno sodelujejo tudi s Policijsko postajo Ptuj. Tako policisti, pravijo, sodelujejo skoraj pri vseh njihovih preventivnih akcijah, tudi pri organizaciji in načrtovanju preventivnih dogodkov s področja prometne preventive so policisti vedno pripravljeni na sodelovanje: "Od vodstva Policijske postaje Ptuj smo ob vsaki priliki deležni pohval in zahval za naše delo, ki prispeva k večji prometni varnosti. Ob tej priložnosti se želimo tudi člani ZŠAM Ptuj zahvaliti policistom za korektno sodelovanje in si želimo takšnega sodelovanja tudi v prihodnje."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta