Zdravnik po dvanajstih letih bližje krajanom

APA
20.04.2019 04:59

Občanom Svete Trojice ne bo treba več k zdravniku v sosednji Lenart.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pixabay

V obnovljeni stavbi v središču Svete Trojice je pred slabima dvema tednoma svoja vrata le odprla težko pričakovana ambulanta s splošnim zdravnikom Alešem Ranđelovićem, specialistom družinske medicine, in medicinsko sestro Violeto Borovič.
Ambulanta je odprta tri dni v tednu: v ponedeljek med 13. in 20. uro ter v sredo in petek med 7. in 14. uro. Malica je med 16.30 in 17. uro, dopoldne pa med 10.30 in 11. uro. Priporočajo predhodno naročanje po telefonu 02 729 50 30, na spletni strani Zdravstvenega doma Lenart ali po pošti na AMB Sv. Trojica, Trojiški trg 26, 2235 Sv. Trojica v Slovenskih goricah. S tem je zdravniška pomoč občanom Svete Trojice po dvanajstih letih spet na voljo v domači občini, medtem pa so jo morali iskati v sosednjem Lenartu. "Občani smo ambulanto odlično sprejeli in smo je zelo veseli, posebej bolj domačnega odnosa z zdravnikom, ki smo ga že vzeli za svojega, in smo za prizadevanja hvaležni županu Davidu Klobasi ter direktorju Zdravstvenega doma Lenart Jožefu Krambergerju," je povedala občanka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta