(FOTO) Razigrano pisani ali zadržano šik? To je 10 najbolj vročih trendov za lepe nohte v letu 2024

D.Ži
08.01.2024 12:37

Ljubki in pisani kot bonboni, s frajerskim kovinskim odsevom ali razigranimi pikicami. Pred ljubitelji lepih nohtov je vznemirljivo leto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ljubitelji nežnih odtenkov boste letos prišli na svoj račun. 
Profimedia

Nohti so kreativno platno, ki nudi nešteto možnosti za okrasitev, usklajevanje z oblačili ali izražanje naše osebnosti ali trenutnega razpoloženja. Vsako leto prinese nekaj novih in zanimivih manikirskih trendov, ki so lahko vir navdiha.

Z vplivi iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, navdihnjeni s slavnimi osebnostmi, naravnim videzom ali brezčasno klasiko, prinaša leto 2024 izjemno raznolikost. Med desetimi najbolj vročimi trendi boste zagotovo našli takšnega, ki ga boste z veseljem preizkusili.

Preprosta klasika

Vrnitev k preprosti klasiki je tisto, s čimer ne boste zgrešili. Trend krajših, oglatih nohtov z nežno zaobljenimi robovi izžareva brezčasno eleganco, beli, rdeči ali črni laki pa so kot nalašč za to elegantno in večno ljubljeno zgodbo.

Z dobro staro klasiko ne morete zgrešiti.  
Profimedia

Rože

Cvetlični nail art bo v letu 2024 vseprisoten, še posebej spomladi. Je svetel, romantičen, osvežujoč in vas bo razveselil v hipu.

Cvetlični vzorci se bodo razcveteli spomladi, kot nalašč za poroke.  
Profimedia

Rožice na nohtih so lahko ročno naslikane ali nalepljene, na čist noht ali že nalakiran. Lahko se odločite za cvetlično obrobo na obnohtni kožici ali konici nohta, eno subtilno rožico ali več rožic na celotni površini nohta, videz prilagajajte svojim željam in se prepustite svoji domišljiji, svetuje hrvaški portal Zadovoljna.

Baletna nežnost (Balletcore)

Pomislite na subtilno, kremasto rožnato, mat rožnato in mlečno bele odtenke, večinoma na krajših nohtih. Ta trend združuje prefinjenost, eleganco in gracioznost, izbrane pa so barve, ki spominjajo na baletne copate.

Baletni odtenki so eden glavnih trendov letošnjega leta, tudi kar se oblačil tiče. 
Profimedia

Bordo

Temno rdeči odtenki, kot sta bordojsko in vinsko rdeča, so bili hit decembrskih zabav, svoji priljubljenosti se ne odpovedujejo niti v novem letu. So šik, umirjeni, minimalistični, a markantni in elegantni. Odlični so za delovno okolje, pa tudi za bolj svečane priložnosti.

Bordojsko rdeča je kraljevala decembra, a bo tudi skozi leto.  
Profimedia

Kovinski lesk

Kromirani nohti so priljubljeni že dve leti, ta trend pa se nadaljuje tudi v letu 2024. So vsestranski in pristajajo vsem oblikam in dolžinam nohtov ter jim dajejo poseben in vpadljiv sijaj.

Kovinski odtenki so kot nalašč za praznike, a v raznih barvnih različicah jih bomo videvali skozi leto.  
Profimedia

V hladnejših mesecih bodo prevladovale biserne ali srebrne krom barve, v toplejših mesecih pa bo zasijala zlata, a tudi modra in rdeča.

Francoska manikira

Francoska manikira je znova postala priljubljena in se je od klasičnega belega zaključka razvila do vključevanja različnih barv, zaradi katerih je ta minimalistični slog bolj igriv.

Francoska manikira je večna klasika.   
Profimedia

Eksperimentirajte z različnimi barvami, odvisno od vašega razpoloženja, vendar je dobro vedeti, da bo rdeča francoska manikira zagotovo najbolj zanimiva.

Spogledljivi šik (Coquettecore)

Nekoliko podobno trendu balletcore bo svoj razcvet doživel tudi tako imenovani spogledljivi slog manikire. Rožnati in mlečno beli odtenki so nosilci tega sloga, dodatek biserov ali pentljic pa je skoraj nepogrešljiv.

Pikice, pentljice in ljubke reči bodo krasile nohte v 2024.  
Profimedia

V letu 2024 bodo nohte krasile pikice in pentlje, ki klasičnim in subtilnim nohtom dodajo igrivo ženstveno energijo.

Sijaj na naravnih nohtih

Minimalistična manikira je bila lani zelo priljubljena in glede na to, da je velikokrat manj več, bo zelo priljubljena tudi letos. Naravne, zdrave in ​​negovane nohte bo najbolje poudaril nežen sijaj.

Zdrav in negovan noht potrebuje le še nekaj sijaja.  
Profimedia

Previdno jih oblikujte in poudarite le s prozornim lakom, še bolje pa je, če uporabite katerega od lakov za krepitev nohtov.

Kremni pastelni odtenki

Pastelni toni so vedno priljubljeni, ker so tako vsestranski, nevpadljivi in ​​jih je enostavno mešati. Mat ali sijajni, kot je bleščilo za ustnice, na vas je, da izberete, kateri vam je ljubši.

Pastelni odtenki so trend zadnjih nekaj let.  
Profimedia

Hit barva bo barva breskve, dobrodošli pa so tudi drugi pastelni odtenki, svetuje portal Zadovoljna.Dnevnik.hr. 

Dodaten sijaj

Plastenje različnih tekstur za ustvarjanje ekstra sijočega videza nohtov bo velika uspešnica v letu 2024.

Nohti, pisani in sladki kot slastni žele bonboni.  
Profimedia

Presenetile vas bodo barvne kombinacije, ki jih boste ustvarili. Nohti bodo videti kot sijoči, slastni žele bonboni, neustavljivi in ​​osupljivi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta