(FOTO) Demi Moore je obiskala hudo bolnega Brucea Willisa in zelo iskreno povedala, kakšno je njegovo stanje

D.Ži
14.10.2024 09:58

"Ko se oklepaš tega, kar je bilo, je to izgubljena igra," pravi o svojem bivšem možu hollywoodska zvezdnica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bruce Willis je vse bolj zmeden in odsoten, a je njegovo stanje je trenutno stabilno. 
Profimedia

Igralka Demi Moore je spregovorila o zdravstvenem stanju svojega nekdanjega moža Brucea Willisa. Čeprav sta bila poročena od leta 1987 in se ločila leta 2000, je Demi z njim ostala tesno povezana. Skupaj imata tri hčerke.

Bruce Willis ves svoj čas preživlja v objemu družine. 
Profimedia

Med govorom na mednarodnem filmskem festivalu Hamptons v nedeljo je Demi omenila Brucea. "To sem že povedala. Bolezen je, kakršna je. Mislim, da jo moraš globoko razumeti. On je stabilen," je dejala.

Nato je razkrila, da je morala opustiti prejšnjo različico Brucea in se sprijazniti z novo. "Kar vedno spodbujam, je, da sprejmeš ljudi takšne, kot so. Ko se oklepaš tega, kar je bilo, je to izgubljena igra. Ko jih sprejmeš takšne, kot so zdaj, spoznaš lepoto in sladkost," je dodala.

Demi Moore in Bruce Willis sta veljala za zlati hollywoodski par.  
Profimedia

Razkrila je tudi, da je Brucea videla le dva dni pred prihodom na filmski festival. Na obisk k njemu je prišla z vnukinjo Louetto, katere mama je Rumer Willis.

Bruce Willis se le redko pojavlja v javnosti, odkar so mu leta 2022 diagnosticirali afazijo, nevrološko motnjo, bolezen je medtem napredovala v frontotemporalno demenco.

Bolezen je prekinila njegovo izjemno uspešno igralsko kariero.  
Profimedia

Gre za redko vrsto demence, ki povzroča težave z vedenjem in govorom. Včasih se imenuje Pickova bolezen ali demenca čelnega režnja. Prvi vidni simptomi so osebnostne in vedenjske spremembe ter težave z govorom. Ta vrsta demence se nanaša na čelni in temporalni del možganov, kjer pride do poškodb zaradi bolezni. Ni znano, kaj jo povzroča, vendar je pogosto ključna dednost.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta