Ob ogledu novega filma Demi Moore so gledalci zbežali iz dvorane, nekateri so morali celo bruhati

D.Ži
02.10.2024 13:31

Odmevnost zagotovljena. Novi film z legendarno hollywoodsko igralko pri gledalcih vzbuja tako močne odzive, da je nekaterim to že kar preveč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Demi Moore v novem filmu.
Profimedia

Demi Moore igra v filmu "The Substance", ki je bil premierno predvajan 19. septembra in je bil najavljen kot njen "najbolj ekspliciten film doslej". Očitno je res, saj so nekateri gledalci zapustili kinodvorano po le nekaj minutah. Demi igra lik Elisabeth Sparkle, zgodba filma pa poskuša prikazati nemogoče hollywoodske standarde lepote.

Kritiki pravijo, da je Demi v novem filmu izjemna.  
Profimedia

Elisabeth dopolni 50 let in hkrati odkrije zdravilo, ki lahko človeka naredi "mlajšega, lepšega in popolnejšega". Vendar pa so pogoji za uporabo droge izjemno grozljivi. Tako grozljivi so, da so morali nekateri obiskovalci zapustiti filmsko predvajanje v Veliki Britaniji in ZDA. Po poročanju Daily Maila je premiero na Leicester Squaru v Londonu zapustilo najmanj 20 ljudi, ki so film označili za "brutalen". "Večina ljudi je film gledala skozi prste. Bil je najbolj ekspliciten film, kar sem jih kdaj videl," je povedal eden od obiskovalcev kina. Nekateri gledalci naj bi bili celo bruhali. 

Demi pravi, da je med snemanjem filma stopila krepko iz svoje cone udobja. 
Profimedia

Odzivi so sledili tudi na družbenih omrežjih. Film so označili za "krvav in odvraten", nekateri pa so mnenja, da je odličen in da je Demi vrhunsko odigrala svojo vlogo. Posamezniki so film opisali kot "surovo, groteskno, divjo upodobitev učinkov staranja in lepotnih standardov, vsiljenih ženskam".

Gledalka iz ZDA je delila svojo izkušnjo z gledanjem "The Substance". "Morali bi videti obraza žensk, ki sta za mano zapustili kinodvorano. Mislili sta, da si bosta ogledali lep nov film z Demi Moore," je zapisala.

Film govori o brutalnem poskusu bega pred staranjem.  
Profimedia

"Nisem povsem prepričan, kaj sem videl. Počutil sem se šibkega. Skoraj sem zapustil kino. Toda hkrati sem užival. Starost je resnična. In kljub temu da je film občasno preveč seksualiziran, poudarja, da jo je nemogoče ustaviti. Demi Moore je odlična," je eden od komentarjev.

"Predvajanje, ki je bilo polno, so zapustili trije, vsak med drugim prizorom, ko je film postajal vse bolj ekspliciten," je še en komentar.

Demi Moore se je na sceno vrnila v vsem svojem sijaju.  
Profimedia

Demi je o svoji vlogi spregovorila med nastopom v oddaji "The Graham Norton Show". "Skoraj nemogoče ga je v celoti opisati, ker se ukvarja z nekaterimi resnimi temami. Najboljši način, kako ga lahko opišem, je Slika Doriana Graya, Smrt ji lepo pristoji in videovadbe Jane Fonda," je dejala. Dodala je, da je morala krepko stopiti iz cone udobja. Film "The Substance" je bil prvič prikazan v Cannesu in je prejel pozitivne ocene kritikov. Takrat je na Rotten Tomatoes prejel oceno 92 odstotkov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta