(FOTO) Najlepša nogometašica na svetu v zelo drznih kopalkah uživa na dopustu v Dalmaciji

D.Ži
14.06.2022 09:15

Če bi šlo zgolj za denar, potem se z nogometom zagotovo ne bi ukvarjala. Pravi tudi, da imajo moški za profesionalne športne kariere več časa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Po mnenju mnogih najlepša nogometašica, hrvaška nogometna reprezentantka Ana Maria Marković, uživa na dopustu v Dalmaciji.

Ana Maria, ki živi in ​​dela v Švici, je bila večkrat razglašena za najlepšo nogometašico na svetu. Poletje preživlja v okolici Splita, na instagramu pa se je pohvalila s serijo fotografij v kopalkah. "Moje srečno mesto," je dodala.

Ana Maria Marković se je rodila v Zürichu leta 1999, predlani pa se je pridružila prvi ekipi švicarskega Grasshopperja. Takoj ob svojem debiju, ko je igrala od prve minute, je na tekmi švicarskega pokala dosegla štiri zadetke. Uspešna je tudi v hrvaški reprezentanci, lani je v Pulju dosegla gol v šesti minuti kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo.

V intervjuju za švicarski Watson je razkrila, kaj bi rada spremenila v ženskem nogometu.

"Nogometašice bi morali bolj ceniti, delamo tako kot moški. Oni imajo več treningov, ker imajo čas. Mi nimamo toliko časa, ker moramo v službo. Moramo postati bolj profesionalne," je dejala.

Ana Maria se ukvarja tudi z marketingom in menedžmentom. Mnogi jo primerjajo z Alisho Lehmann, ona pa odgovarja: "Samo zato, ker sva obe blondinki in igrava nogomet, še ne pomeni, da sva enaki."

Na instagramu ji sledi več kot 500.000 ljudi. "Na žalost več zaslužim na družbenih omrežjih kot z nogometom. Raje bi služila s tem, kar imam rada. Veliko vlagamo v to, kar potem zaslužimo, vendar to počnemo iz srca. Rade imamo šport. Če bi šlo samo za denar, ne bi igrale nogometa," je rekla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta