(FOTO) Najlepša športna novinarka na svetu v belih kopalkah pokazala nosečniški trebušček

D.ŽI
16.05.2023 11:08

Slavna Diletta Leotta se predaja družinski sreči. Z nemškim nogometnim vratarjem sta pravkar sredi veselega pričakovanja na Ibizi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ena najbolj znanih športnih novinark, Italijanka Diletta Leotta, je med uživanjem na počitnicah na Ibizi ponosno pokazala svoj že lepo zaobljen nosečniški trebušček.

Profimedia

31-letna Diletta je blestela v belih enodelnih kopalkah, ki so lepo poudarile njen vse bolj prekipevajoč dekolte. Družbo ji je delal fant, nemški nogometni vratar Loris Karius. Par se je sprehajal po plaži, se držal za roke in si izmenjeval nežnosti, ne da bi se menil za kamere paparacev.

Diletta je veselo novico sporočila pred nekaj meseci na svojem Instagram profilu.

Profimedia

"Prve skupne počitnice," je bodoča mamica zapisala na Instagramu ob fotografiji, na kateri pozira v seksi rdečih kopalkah. Plaz komplimentov se je seveda vsul v hipu.

"Najlepša nosečnica na svetu", "Lepa si", "Obožujem te", "Karius je moj heroj" so njeni oboževalci zapisali pod fotografijo, ki je hitro zbrala več sto tisoč všečkov.

Diletta in Loris sta novico o veselem pričakovanju sporočila s čustvenim videom, v katerem se poljubljata, objemata in oba jočeta od sreče.

Profimedia

"Nekaj ​​morava povedati ... Ampak, ste to že vedeli? Pokava od sreče! Jaz in moj trebušček. Kmalu bomo trije," sta takrat zapisala.

Pred tem se je o njeni nosečnosti nekaj časa ugibalo, saj je na TikToku objavila video, v katerem so sledilci opazili, da ima povečan trebušček.

Novinarka je razmerje z nemškim vratarjem nekaj časa skrivala pred javnostjo, njune prve skupne fotografije pa je delila na novega leta dan.

Profimedia

Priljubljena Italijanka je zaslovela ob nogometnih igriščih, od koder že nekaj let poroča s tekem lige prvakov in Serie A. Diletta je po mnenju mnogih ena najlepših športnih novinark, kar 8,6 milijona ljudi ji sledi na Instagramu.

Profimedia

Njeno ljubezensko življenje je bilo v preteklosti polno ugibanj o razmerjih z znanimi nogometaši, njena zadnja ljubezen pa je bil turški igralec Can Yaman. Mnogi so podpirali njuno zvezo in ju označili za najbolj seksi par na svetu, a oktobra 2021 sta se novinarka in igralec razšla.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta