(FOTO) Neverjetno srečanje: Peter Prevc na letališču naletel na dva zelo znana in uspešna Slovenca. Kam so leteli?

D.Ži
01.03.2024 09:41

Simpatično srečanje bi skoraj ostalo neopaženo, če ne bi "prvi vplivnež v državi" trenutka ovekovečil za svoj Instagram.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Peter Prevc je pred letom v Lahti srečal bivšega predsednika in legendarnega selektorja. 
Primož Lavre

Letališča so zanimivi kraji, kjer vsake toliko srečamo koga, ki ga nismo videli že dolgo, ali pa med čakanjem na vzlet spoznamo kakšno novo zanimivo osebo, s katero si imamo veliko povedati. No, zanimiv pogovor je zagotovo rodilo eno najbolj posebnih srečanj, kar jih je brniško letališče te dni doživelo. Tam so se srečali trije znani Slovenci, vsak od njih zelo uspešen na svojem področju. Ne vemo, ali je res šlo povsem za naključje, a na Brniku so se srečali nekdanji predsednik republike Borut Pahor, skakalni šampion Peter Prevc in legendarni nogometni selektor Srečko Katanec. Srečanje bi najbrž ostalo povsem prezrto, če ga ne bi na svojem nič manj legendarnem instagramovskem profilu ovekovečil "prvi vplivnež v državi", Borut Pahor torej. 

"Iz domovine preko Istanbula na različne konce sveta. Na domačem letališču pred odhodom s Petrom Prevcem in Srečkom Katancem, Robert Hrgota je ravno urejal karto. Vsi nasmejani. Peter pred zaključkom sezone fenomenalno skače in leti (ne vem zakaj sploh rabi avion), Katanec zmaguje z uzbekistansko reprezentanco in tudi jaz se nič ne pritožujem. Vse je na svojem mestu," je zapisal Pahor, ki mu na Instagramu sledi kar 138 tisoč ljudi.

Kaj je bila končna destinacija Prevca in Katanca, ni razkril, a se da uganiti. Prevc je najverjetneje letel v finski Lahti, kjer ga čaka naslednja tekma, Katanec pa morda v Uzbekistan, kjer reprezentanco, ki jo vodi, v kratkem čaka tekma s hongkonško reprezentanco. Pahor se je pred dnevi mudil v Carigradu, kjer se je med drugim udeležil večerje s prijateljem Volkanom Bozkirjem, nekdanjim veleposlanikom in predsednikom Generalne skupščine OZN. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta