(FOTO) No, tega pa še nismo videli: Tako v kopalkah na barki uživa čedna voditeljica poročil na TV Slovenija

D.Ži
06.08.2024 12:05

Valentino Plaskan običajno videvamo za voditeljskim pultom, v tako sproščeni, poletni izdaji pa je še nismo videli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Valentina Plaskan se je tokrat pokazala v malce drugačni luči. V kopalkah na barki. 
Marko Vavpotič

Valentina Plaskan je ena tistih televizijk, okoli katerih se neprestano nekaj dogaja, tudi takrat, ko ne počne nič zares posebnega. Veliko pozornosti je pritegnil njen prestop s Planet TV na TV Slovenija, kjer je nato v zelo kratkem času postala voditeljica in celo urednica TV Dnevnika. Vmes so ji dodelili drugo delovno mesto, gledalce pa je pošteno prestrašila novica o tem, da je Plaskan sredi najbolj turbulentnega obdobja potrebovala zdravniško pomoč. 

Vihar se je vmes precej polegel, Plaskan danes vodi poročila in pripravlja novinarske prispevke, pozornost pa je te dni pritegnilo nekaj povsem drugega. Prijetnejšega. Kar dih je od navdušenja zastal njenim spletnim sledilcem, ko je voditeljica na svojem Instagramu, kot mnogi te dni, objavila utrinek s svojega dopusta. Uživala je med plovbo po Kornatih, fotografskemu objektivu pa se je nastavila v zapeljivih belih kopalkah, ki ji čudovito pristajajo. Več kot očitno televizijka preživlja zelo lep dopust, eden od sledilcev pa je fotografijo nagradil z emotikonom plamenčka, s katerim ji sporoča, da je zelo vroča. "Bilo je čudovito poletno jutro in zdelo se je, kot da ne more iti nič narobe," je pripisala fotografiji. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta