(FOTO) Sin filmskega zvezdnika na dopustu ubil in razkosal svojega ljubimca, znanega lepotnega kirurga

D.Ži
09.08.2023 10:43

Med prepirom, ki naj bi izbruhnil zaradi denarja in spolnosti, je priljubljen youtuber vzel življenje svojemu partnerju in nato oskrunil truplo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Daniel Sancho po aretaciji. Zločin je brez oklevanja priznal. 
Profimedia

Španski youtuber in kuharski mojster Daniel Sancho naj bi med dopustom ubil in razkosal svojega ljubimca, grozljive podrobnosti okrutnega zločina so šokirale javnost.

Profimedia

29-letni Daniel, sin španskega igralca Rodolfa Sancha Aguirreja in igralke Silvie Bronchalo, je obtožen, da je prejšnjo sredo na kitajskem otoku Koh Pha Ngnanu do smrti pretepel 44-letnega kolumbijskega plastičnega kirurga Edwina Arrieto Arteaga, dele njegovega telesa so, polne ureznin, našli na smetišču.

Profimedia

Zvezdnik družabnih omrežij je na Tajsko prispel 31. julija kot turist, po navedbah policije je med prepirom, ki naj bi izbruhnil zaradi seksa in denarja, ubil partnerja.

Prišel je na sodišče, saj je policija zahtevala njegovo nadaljnje pridržanje zaradi preiskave, je povedal generalni major policije Saranyu Chamnanrat. Lokalnim novinarjem je Sancho povedal, da mu je za vse žal.

Profimedia

Po poročanju tujih medijev naj bi Arrietino telo razrezal na 14 kosov, preden jih je vrgel v morje in skril na drugih krajih na otoku, nato pa vložil prijavo pogrešane osebe. Aretirali so ga kmalu po tem, ko so na odlagališču na Koh Pha Nganu, turističnem otoku znanem po mesečnih zabavah ob polni luni, našli dele trupla, zločin je priznal. Policija je potrdila, da je test DNK na posmrtnih ostankih pokazal, da pripadajo Arrieti, imeli naj bi tudi druge dokaze.

Profimedia

Medtem je posnetek varnostne kamere, ki ga je predvajala lokalna tajska televizija ThaiPBS, pokazal, kako se moška skupaj vozita na motorju le nekaj dni preden so odkrili ostanke trupla. Tajska policija je sporočila, da preiskava še poteka, saj vseh ostankov še niso našli.

Danielova družina je izdala izjavo, v kateri prosi za največje spoštovanje zasebnosti v tem občutljivem in težkem času.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta